Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kolay değil rtaş erden merden geç başladılar bu transfer işlerineOlayı çok güzel özetlemişsin renktaş.
Ama bu yönetim seneye daha doğru ve iyi bir kadro kurabilir mi orada şüphelerim var.Daha iyi daha planlı ce uyumlu kadro kurabilseler şimdi kurarlardı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
?Yusuf için başvuru yapmışız
Tabiki her şeye saygı duyarım Sergi... Ama neyi kaçırdığının farkındamısınwandanın stil,popo ve bacaklar benim eski sevgilime benziyo
Onun için Yusuf Demir alınmadı mı? Sonuçta bu adama ciddi bir yatırım yaptık. Neden süresini Mata çalsın ki.Mata bu arada 1 yıllık mantıksız değil. Mertens tek başına orda yetmez. Sakatlık vs. var. Maaliyet iyise sorun değil. Bu hakemler Mertens e de kırmızı verir.
Ama yinede yerine başkasını isterdim
yaşca benden buyuktu-35 ti yasıTabiki her şeye saygı duyarım Sergi... Ama neyi kaçırdığının farkındamısın
Mizahini buyuk bir begeniyle takip etmekteyim renktasBu arada gelmedi ben mizah olsun diye paylaştım, bilmiyorum belki de gelmiştir![]()
Tüm hastane ve sağlık kurumlarında kullanılması gereken hastayı dirilten bir fotograf Allah sahibine bağışlasın sayın yengemi
Kadının her hareketi olay ben böyle bişey görmedim icardi kıymetini bilsin
Büyüyünce sabo reis olcam