Oğulcan Aksoy
Kırmızı Üye
- 14 Aralık 2015
- 2.187
- 1.614
- 303
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi hocam inanarak mı söylüyorsun ve sence olursa hangi mevkiye olur
35 yas ustu transfer onerileriniz varsa alalim
Modric35 yas ustu transfer onerileriniz varsa alalim
Aynen bende öyle düşünüyodum ama adam epl den geliyor yav 30 dakka falan Sergioyu yedeklesin yeter dicez artıkFiziken bitik mata
En son izledigimde cok kotuydu durumu
Ikili mucadeleden kacmak icin tek pasciya donustu herif
Eskiden alir donerdi artik daha onlari yapamiyor
Takımdaki değişim aynı bu şekilde oldutaylan cicaldau berkan orta sahasindan Mata , Sergio , Torreira , Mico'ya ha
35 yas ustu transfer onerileriniz varsa alalim
Adam yillarini ingilterede gecirmis, tutunamasaydi ordan oraya savrulurdu. Manu kötü döneminde kac oyuncu aldi, kac tanesini 1-2 senede gönderdi. Büyük takimlarda kalabilmekde önemli.Normal şartlarda tercih etmem ama Mata'nın James'ten daha faydalı olacağını düşünüyorum bu arada.
valla iki senedir bunu sürekli söylüyorum ve devam edecem sanırım bir süre daha söylemeye burası Türkiye ligi seviye olarak romanya ligi seviyesinde malesef
Almadık, aldırmadık daSassuolo 4.5 m euro'ya tamam dedikten sonra 1 m euro daha isteyince transfer iptal olmuş uçak biletine kadar her şey hazırmış. Bence teşekkür etmeliyiz.
bencede şuan tek arızalı bölge solbek gibi duruyor.Solbek bizim icin makul olan
Ya tum gun elinde ki solbeki cikarmak isteyenler erden timuru sirayla ariyorlardir
Digrr mevkilerede ariyorlardirda onlar bizim icin artik namumkun