- 15 Nisan 2010
- 19.458
- 3.977
- 1.618
Gelmiş geçmiş en iyi hoca olacakmış o işleri varArda Turan'ı futbola geri döndürebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiş geçmiş en iyi hoca olacakmış o işleri varArda Turan'ı futbola geri döndürebiliriz.
Feghouliye ne dersin 10 numara filan oynatiriz topta tutabiliyor
Kimseyle de anlaşamadı dönsün köyüneFeghoulide gelsin reserv ligde kanat eksik
Takimdan daha iyi durumda bile olabilir.Mata 30 dakika oynayabilecek durumda midir![]()
Koyu = gs?Kimseyle de anlaşamadı dönsün köyüne
dogruFeghouli yaşa takılıyor. 33 yaşında, genç kalır.
Ahahahaha yok bize değil Cezayirdeki köyüneKoyu = gs?
Mertens Napoli'de hep oynuyodu. Antwerp'le antrenmanlara cikiyodu. Mata bayadir oynamiyor Manu'da ve kendisi antrenman falan yapti mi hic haberim yok ama sanmiyorumTakimdan daha iyi durumda bile olabilir.
Olmadi iki top sektirir hazir duruma gelir. Mertens'de pek hazir degilde, ertesi hafta ilk 11'deydi.
net bir sekilde adamanin kaslarini gs formasiyla gormek istiyorum dusunsene gs formasi kollari zorlaniyor 25 kg kas var sonucta her iki koldaBen hala tatmin olmadım
1 kanat 1 sol bek 1 ön libero 1 forvet daha alınmalıydı bence
Adama traore zaten içimde yara olarak kaldı
@Emre Artemis rumuzlu Cimbomluya yazar!! Belki bir kalkisma olmasa Adama Traore, Omar Campos, Matias Viña, daha kimler kimler... Ama kendisinden raziyizGalatasaray Kulübü, 21:39 - 01:45 saatleri arasında tam 5 "KAP" bildirim yaptı.
Mauro Icardi
Yusuf Demir
Mathias Ross
Milot Rashica
Juan Mata
Ön libero ya gumledimBen hala tatmin olmadım
Traore konusunda bebek yağı anlaşmazlığına düşülmüş bizimkiler 5 koli Traore 10 koli istemiş orta yol bulunamış.Ben hala tatmin olmadım
ts talipmiş diye bişiler duydumFeghouliye ne dersin 10 numara filan oynatiriz topta tutabiliyor