Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Elimizi taşın altına koyarız. Üstümüze düşeni haber verin yeter.

Gs cimbom last dance ha👨‍💻forumun dogum haritasina bakayim hemen,cok güçlü donecegimiz simdiden aşikar

Bu saatten sonra gelirse genç oyuncu gelir o da tek hak kaldığı için

adama gelebilir kim dedi transferin bittiğini? yönetim dedi mi? yooo

Daha dün 21 değilmiydi?
22 numara James Dean gibi olmuş:
live fast die young

Bugün; Luyindama, Oğulcan, Ömer, Taylan ile yolların ayrıldığı kap bildirimi gelir. Transfer sezonunu da böyle kapatırız.
Geçen seneki kadro ile arada 2-3 siklet fark oldu. Umarım hakemler engel olmaz baaaazı şeylere..

Hadsizlik çok büyük sorun. Tanımadığı hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığı insanlara çok ağır laflar ediliyor artık her mecrada. Üstelik bunu özgüven olarak tanımlıyorlar. Bu özgüven değil bu hadsizlik, terbiyesizlik.

Kitap okumayan, sosyal medya ile büyümüş insanlar hayata katılmaya başladı. 17-18 yaşında olup elinde kitap gören bir çocuk gördünüz mü? Bunun sorunlarını yaşıyoruz.

Ya sosyal medyada biz bile uzun süre maruz kaldığımızda manipüle olabiliyoruz. Şu an ilk doğduğu günden beri çocukların elinde tablet, telefon oluyor. Sürekli bir linç kültürü, bilgiden uzak floodlar, tık almak için kurmaca haberler, otoriterleşen yönetimlerin baskısında kimlik bunalımı yaşayanlar vs. Çok sebep var.

Son 2.5 senedir eşim de psikoloji doktorası yaptığı için bir çok yayın okudum merak edip. Bence şu durumda sakin kalmayı başarıp, kendinin farkında olmak (limitlerin, potansiyelin), maddi hırslardan ve kaygılardan ziyade ölçeklenebilir hedeflere odaklanarak yaşamayı öğrenmek çok önemli.

Bu arada çoktan ziyade doğru yerden okumak da çok önemli. Bilgiyi doğru yerden alıp kendi süzgecinden geçireceksin. İnsanları dinleyeceksin, örnek alacaksın ama kopyalamayacaksın fikirlerini. Kendi hayatındaki fikirlerin, fikri mülkiyeti başkasına ait ise haz da alamazsın başarsan da.

1-2 genç yerli alabilsek bugün keşke Galatasaray’ın futbolcusu olmadığını anladığımız adamları göndermişken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt