Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
paşa maçında yeniler kadroda olur mu
hepsi idmanlı herhalde değil mi
Miami'de ne kadar idman yaptiysa artik

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paşa maçında yeniler kadroda olur mu
hepsi idmanlı herhalde değil mi
Elimizi taşın altına koyarız. Üstümüze düşeni haber verin yeter.Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.
Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.
Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.
Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.
Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.
23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.
Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Gelsin yavBu saatten sonra gelirse genç oyuncu gelir o da tek hak kaldığı için
Spor yapyorum,oyle seyler yiyeyemem
Forumun kapanması mı? Ne diyorsunuz oğlum? Sabah sabah kabus gibi yazılar okuyorum.
Hadsizlik çok büyük sorun. Tanımadığı hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığı insanlara çok ağır laflar ediliyor artık her mecrada. Üstelik bunu özgüven olarak tanımlıyorlar. Bu özgüven değil bu hadsizlik, terbiyesizlik.
Kitap okumayan, sosyal medya ile büyümüş insanlar hayata katılmaya başladı. 17-18 yaşında olup elinde kitap gören bir çocuk gördünüz mü? Bunun sorunlarını yaşıyoruz.
O bile cok zor belki balkanlardan bulunursa scout hamlesi yapılırGelsin yav![]()
Transferlerimiz benim kadar olmasa da N'fes harikulade kusursuz ve müthiş diyebilirim.transferlerimize pozitif yorumlar atar mısın
Rize'ye güzel racon kesmişiz. Kodumun Galatasaray düşmanlarıAntalyaspor, Galatasaray'dan Christian Luyindama'yı 1 yıllığına kiraladı.
@piranaspor