Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig çoktan başlamışken stadyumda imza töreni falan gibi şovlara girmeyiz inşallah.

Emre k. Ve Emre A. Kalmali , taylan ömer luyindama ve oğulcan gidebilir.

Dun cok gomdum matayi ama tek olayim fitiki yapisi

Su goruntuyede uzuldum yani

Adami mesutla filan karsilastirdik cicayla fln degil
Hani klasmanini belirlemek icin
Fiziken iyi olsa ztn burada isi olmazdi

Herif pas ustasi, inceci ve normalde cok caliskan bir offensive allrounder

bu sezonki tüm transferleri 5 erlikten bir hazırlık maçı ile açıklayalım?

Kendilerine Hakem denen güruh, asli vazifelerini doğru dürüst yapıp sonuçlara etki etmemeye çalışırlarsa son yılların en çekişmeli ligini seyredebiliriz.. Hemen hemen tüm takımlar ciddi ve kaliteli takviye yaptılar..

Hazır arada bir yazma isteği gelmişken forumla ilgili 1 2 kelime de ben edeyim..

13 yıl olmuş üyelik sürem.. Doğruyu söylemek gerekirse ilk yıllar çok daha kaliteli yorumlar yazan, aklı başında üyeler çoğunluktaydı.. Gözlemlediğim kadarı ile yorum seviyesi, üye davranışları her yıl geriye gitti.. Bunun biraz da değişen jenerasyonla alakalı olduğunu düşünüyorum.. Ülkenin hangi alanında etik değer ilkeleri, yargıları ileriye doğru gitti ki burda gitmesini bekleyelim..

Sorun sadece üye davranışları ise bunun çözümü yok.. Bu sebeple forumun geleceğine dair kararlar verilecekse yanlış olur.. Başka haklı bir sebep varsa bilemiyorum tabi..

Her neyse 13 yıldır her fırsat bulduğumda göz attığım bu güzide ortamı kaybetmek üzer doğrusu.. Hayırlısı olsun..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değil de kadro öyle oldu ki her gence ağabeylik edecek (yanlış anlaşılmasın futbolculuk anlamında rol model olabilecek) en az 1 tecrübe geldi takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt