Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.553
- 103.509
- 5.238
feg bizi fena sömürüyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesi 2-3 yas buyutmus gerizekali.icardi 29,seferovic 31,dubois 28,bardakci 27,midso 28,oliveira 30a yeni basti.torreira 26 yasinda seni angut kusu.sadece mertens 35,mata 34.37lik gomiste hala opuyo ligiBu adamın elinin altında Google yok mu dicem de beyni yok ki
Dubouis 30 Oliveira 32 demiş bir deHepsine birer ikişer yaş eklemiş. Mutlu olsun tosbik
Ekli dosyayı görüntüle 177422
O da var tabi.Kendisi Burak'ı destekledi.
feg 4.2den de fazla aldığı sezonlar oldu, bu 4.2 en masum halifeg bizi fena sömürüyormuş
Emre Akbaba Konyaspor ile gorusmelere baslamis.
Ben yedek olarak kalmasinda problem gormuyordum umarim yerli rotasyonda problem yasamayiz.
Eren Elmalı iyi olurdu oraya.Pvayi yollayip bide sol bek alsaydik keske
Onda şüphe yok zaten. Kiralık topçuların buraya hangi psikoloji ile geldiği önemli bence.Hocaya da seri nzonzi babelli sezon kağıt üzerinde çok iyi kadro verilmişti yapamadı kiralık toplular aidiyetsiz oluyor dedi sanmam hocanın pişman olduğunu ama Burak elmas net olarak beceriksizdi
O ultraslan atkısı gösterme çabaları fena cringe diSebo reis Wanda’yı gördükten sonra gece uyuyamamış bu sabah organize edememiş maalesef Mata özür dileriz
From durumları nasıl merak ediyorum. Hangileri Kasımpaşa maçında oynayabilecek durumda acaba?Arenada herhalde toplu bir imza töreni yaparlar
Bir daha Eren yazmayın ya bin kez yazıldı ayıp ya biz kazımcanı aldık işteEren Elmalı iyi olurdu oraya.
Palmeiras libertadoreste elense gelebilirdi belki.@Sami Karakoç kanka hep dediğimiz veigalı düzeni okan hoca da hayal etmiş demek. hayali şöyle bişeydi sanırım
icardi-veiga/mertens
mertens/rashica-sergio-toreyra-yunus