Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın elinin altında Google yok mu dicem de beyni yok ki 🤣

Dubouis 30 Oliveira 32 demiş bir de 😂😂 Hepsine birer ikişer yaş eklemiş. Mutlu olsun tosbik
Ekli dosyayı görüntüle 177422
Herkesi 2-3 yas buyutmus gerizekali.icardi 29,seferovic 31,dubois 28,bardakci 27,midso 28,oliveira 30a yeni basti.torreira 26 yasinda seni angut kusu.sadece mertens 35,mata 34.37lik gomiste hala opuyo ligi

Sebo reis Wanda’yı gördükten sonra gece uyuyamamış bu sabah organize edememiş maalesef Mata özür dileriz

Emre Akbaba Konyaspor ile gorusmelere baslamis.

Ben yedek olarak kalmasinda problem gormuyordum umarim yerli rotasyonda problem yasamayiz.

Aslında hamzanın gelişimi için daha iyi olabilir gibi. Hali hazırda o pozisyonda mertens mata gibi seçenekler var. Yedekteki oyuncumuz kısıtlı süre bulacak zaten en azından altyapı oyuncumuz oynar diye umut ediyorum.

@Sami Karakoç kanka hep dediğimiz veigalı düzeni okan hoca da hayal etmiş demek. hayali şöyle bişeydi sanırım

icardi-veiga/mertens
mertens/rashica-sergio-toreyra-yunus​

Arenada herhalde toplu bir imza töreni yaparlar

Hocaya da seri nzonzi babelli sezon kağıt üzerinde çok iyi kadro verilmişti yapamadı kiralık toplular aidiyetsiz oluyor dedi sanmam hocanın pişman olduğunu ama Burak elmas net olarak beceriksizdi
Onda şüphe yok zaten. Kiralık topçuların buraya hangi psikoloji ile geldiği önemli bence.

adama troenin son senesi ocak ayında bonservis ödemen alma şansımız var mıdır renktaşlar?

Mata gayet fresh görünüyor. Oyunun tıkandığı maçlarda kilit açmak için çokça başvururuz kendisine.

Ultraslan denilen oluşumun kapanması bizim adımıza en büyük transfer olacaktır.

Misyo
Yusuf
Ross
Mata
Kosovolu kerem

Bu besine karsilama olmadi

Bakalim karsilama = basarisizlik denklemi tutacakmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt