- 16 Haziran 2010
- 191.573
- 134.567
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon başındaki açıklamalarından belliydi. Yedek kalmak istemiyor.Emre Akbaba Konyaspor ile gorusmelere baslamis.
Ben yedek olarak kalmasinda problem gormuyordum umarim yerli rotasyonda problem yasamayiz.
Kendisi Burak'ı destekledi.Beyler sizce bu transferleri gören Fatih Terim kafasını taşlara vuruyor mudur ? Adam kaç kere parası olan başkan adayı olsun demişti. Züğürt Burak çıktı adamın şansına.![]()
Ben memnunum genel olarak özellikle 2 tane de yatırım transferi yaptığımız için. Sende durum nedir?
Claudinho da Lincoln vibe ı var. Keşke olsaymış acayip bir herif ama 12-15 falan isterlerdi herhalde minimum.
rusya savaş durumları cart curtClaudinho sözleşme uzatma 22 temmuz 2022.
Adamlar zaten geçen sene 12 m euroya almış neden bıraksınlar?
Hocaya da seri nzonzi babelli sezon kağıt üzerinde çok iyi kadro verilmişti yapamadı kiralık toplular aidiyetsiz oluyor dedi sanmam hocanın pişman olduğunu ama Burak elmas net olarak beceriksizdiBeyler sizce bu transferleri gören Fatih Terim kafasını taşlara vuruyor mudur ? Adam kaç kere parası olan başkan adayı olsun demişti. Züğürt Burak çıktı adamın şansına.![]()
üzüldüm yemin ederim, adam bi de diğer transferlerin geliş görüntülerini izledim dediMata’yı kimse karşılamadı mı yav
Bu adamın elinin altında Google yok mu dicem de beyni yok ki
Dubouis 30 Oliveira 32 demiş bir deHepsine birer ikişer yaş eklemiş. Mutlu olsun tosbik
Ekli dosyayı görüntüle 177422
üzüldüm yemin ederim, adam bi de diğer transferlerin geliş görüntülerini izledim dedi