Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben memnunum genel olarak özellikle 2 tane de yatırım transferi yaptığımız için. Sende durum nedir?

Claudinho da Lincoln vibe ı var. Keşke olsaymış acayip bir herif ama 12-15 falan isterlerdi herhalde minimum.

ben de memnunum büyük oranda

umarım kısa sürede oturur takım

Beyler sizce bu transferleri gören Fatih Terim kafasını taşlara vuruyor mudur ? Adam kaç kere parası olan başkan adayı olsun demişti. Züğürt Burak çıktı adamın şansına. :)
Hocaya da seri nzonzi babelli sezon kağıt üzerinde çok iyi kadro verilmişti yapamadı kiralık toplular aidiyetsiz oluyor dedi sanmam hocanın pişman olduğunu ama Burak elmas net olarak beceriksizdi

Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu takımın içine ve dışına tekrar hatırlatacak çok güzel transferler yapıldı. Bu transfer dönemini bana göre en büyük kazancı budur. İyi karakterli, takım oyununa yatkın ve bireysel yetenekleri üst düzey bir kadro kurdu yönetim. Okan hocam da hakkını verecektir, güvenim tam.

he tabi bu kıyas kısmen doğru değil, vergi oranları değişti

Falcao'da oynamadığı halde 3 milyon para aldı geçen sene. Geçen seneki kadronun kalite maaş bütçesi oranı korkunçtu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt