Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.437
- 3.528
- 603
Yayını kapattı Gs tv kimse yok galibaaynisini bende düsündüm. Adam hayal kirikligina ugriyacak birileri yoksa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayını kapattı Gs tv kimse yok galibaaynisini bende düsündüm. Adam hayal kirikligina ugriyacak birileri yoksa
Luyindama-Emre ve Taylan'ın kiralık gitmesi iyi oldu. Düzgün performans verirlerse lig içinde rahatlıkla takas için kullanabiliriz bunları.
Olmazjames sürprizi olur mu
Allahim brezilya mi?——————-Muslera——————
Boey——Nelsson—Apo——Kazimcan
————--—Torreira———————-
————Oliveira——Mertens———-
Yunus————Icardi————Rashica
2. yari
Yunus > Yusuf demir
Mertens>Mata
Oliveira>mytdsö
Rashica> Kerem
Icardi >Gomıs
hemfikirmiyiz?
Haftadan haftaya zamani nasil gecircaz? Haftada 1 mac olur mu bu kadroya? Hafta arasi da hazirlik maclari ayarlayalim antreman yerineTransfersiz nasıl dayanacağız sene sonuna kadar. Şimdi bunlar devre arasında da kimseyi almazlar. Kötü oldu bu durum ya, az az al ama hep al abi
oynamak istiyor galiba.Emre Akbaba Konyaspor ile gorusmelere baslamis.
Ben yedek olarak kalmasinda problem gormuyordum umarim yerli rotasyonda problem yasamayiz.
Oynamak istiyorsa rekabet etsin alsin formayioynamak istiyor galiba.
Biliyorum lakin yerli oyuncular olarak hucum hattinda Kerem ve Yunus haric baska oyuncu kalmiyor. Artik Hamza falan belki daha fazla sure bulur.oynamak istiyor galiba.
Ben memnunum genel olarak özellikle 2 tane de yatırım transferi yaptığımız için. Sende durum nedir?memnun muyuz
Yozgatlı @Barış Savaş olması gerek benim bilgim böyleYozgatlı forumda nickini 3 layka söylerim
Oynamak istiyorsa rekabet etsin alsin formayi