Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xGde iki problem var.

1. Seferovic'in Ümraniye maçında Kerem'in pasında kaçırdığı pozisyonda iki kez vuruyor ve toplamı hesaplanıyor yani gol olmayan tek pozisyon 1den fazla xG üretebiliyor. Ama Akbaba'ya attığı pas ise xG olarak sayılmıyor bile zira net pozisyon ama şut yok.

2. Az xGli çok şut çekmek fazla bir şey ifade etmiyor ama ceza sahası dışından şutlar toplasan 0.50 etmiyordur o algı yanlış.

Son olarak Tjk ve Fener bulduğunu atıyor genelde, nispeten de daha kötü kalecilere karşı daha kolay maçları oynadılar. Bunu da istatistiklerde göremezsiniz. Alanya maçında 3 şuta 3 gol attılar mesela, 3-0 oldu bir anda.

İkisinin öne çıkan tek yanı daha tempolu takımlar olmaları bu da takımların erken kurulması, birlikte kamp yapılan süreç ve yükleme yöntemiyle de ilişkili.

Onların mı daha yukarı çıkma ihtimalleri var yoksa bizim mi ya da gelişim alanı daha yüksek olan kim onun da cevabı açık. Fikstür terse dönüp gerekli gelişimi sağlarsan o zaman mantıklı karşılaştırmalar elde edilir anca.

Emre’den az da olsa para kazansak keşke

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FcFm-9JXkAA5RLf
Halil Dervişoğlu mu lan o:asd:

Sadece para ile getirebileceğin adamlar değil bunlar, birkaç sene önceye kadar çocukları formamızı giyiyor diye onurlandığımız, dünya basınına yer etmiş bir süperstar kadromuza katıldı.
Galatasaray bir dünya markasıdır derken bunu kastediyorduk.
Yönetime de ayrı bir parantez açmak gerekiyor, çoğumuz böyle bir kadro kurulcak deseler inanmazdık, bize dün ve benzer geceleri yaşatan herkesten Allah razı olsun.

İnşallah sonu şampiyonlukla biter , ayrıca şampiyonlar ligine kalırsak neler yapabileceğinin sinyalini vermiştir yönetim ve Timur bey.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum sitelerini üniversite yıllarından beri bilirim gerçekten emek isteyen maddi karşılığı ise yok gibi birşey en ufak teknik aksilik bile olsa yöneticiler cebinden karşılar masrafı vb pekcok şey ama eskiden bukadar olmasada insanlar arası saygı azaldı emeğe saygı diye bir laf vardı forumlar ilk çıktığında şimdi bırak emeğe insanın insana saygısı yok bende burada eski üyeyim maalesef burada da aynen toplumda olduğu gibi bozulmalar mevcut burası dingonun ahırı değil kurallar var kafana göre insanlara istediğini soyleyemezsin hakaret edemezsin yöneticilerin sitemleri çok haklı özel hayatlarindan taviz verip buralarla ilgilenip karşılığında saygısızlık görmek üzücü ama maalesef toplumun genel.yapisi.boyle.oldu artık ,degismeside zor görünüyor
Ben kendim adına emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
11 senedir burdayım.bireysel olarak kimle didiştim,kime hakaret ettim diye düşünüyorum.herhalde hiç yok.arada takılırlar,gaza getririrler beni anca o zaman laf ederim.

ki bunun üzerine 3-4 üye hala laf sokar,hakarete varır,ama raporlarım.çünkü takntılı tipler,cevap yazmadıkca aşagılıyolar.ama engelleyip görmezden geliyorum.

bence forum yönetimini yoran kişiler için kararlar almak zor degil.forum çok güzel ve ayrıca maddi manevi destege de hazırız

Biz bu forumda doğduk bu forumda büyüdük bu forumla yaşlanıyoruz. 13 yıldır büyük bir zevkle heyecanla takip ediyorum. Burada çok değerli çok saygın sadece futbol anlamında değil her anlamda bilgilendirici ve yol gösterici değerli mesajlarla büyüdük. Forumun kapanma ihtimali bile insanın içini cız ettiriyor. Umarım böyle bir şey yaşanmaz uzun yıllar hep burada oluruz. Kendini haddini bilmeyen 3-5 densiz için burayı feda edecek büyük bir yüreğimiz yok. Saygısı olmayan haddini bilmeyen gelmesin bu kadar basit. Sevgimiz hiç bitmeyecek kıyamet gününe kadar!

Mata geldi diye Emre Akbaba nın gitmesini istemiyorum geçen sene iyi bir kiralık sezon geçirdi ve sonuçta yerli oyuncu .
Luyindama gitmesi kendisi için iyi olur sürekli oynarsa eski formunu yakalayabilir .

bilgi: ömer bayram, 105 maçta 23 asist yaparak 175 maçta 44 asist yapan wesley sneijder'in ardından en çok asist yapan ikinci futbolcu oldu.

Renan Lodi faal en iyi 5 sol bekten biri, milli takımdada 15 maçta forma giymiş nasıl nottingham’a yollamış atletico aşırı saçma olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt