Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.

Sayın Adminim ,

2008 yılından beri forumu takip ederim evet özel hayatım dolasıyla çok fazla mesajla katkıda bulunamıyorum fakat bu forumun ne kadar özveriliyle hazırlandığı açılan konulardan ve takip edilmesinden bellidir .Ben çoğu haberi bile eş zamanlı olarak burada da konusu açılmış şekilde buluyorsam burada yoğun bir çalışma var demektir ve elinize,yüreğinize sağlık .

Forumun devam edebilmesi için elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor ise ben her konuda varım.

3-5 kendini bilmez için güzel aile ortamının yıkılmamasını umarım

Daha nice şampiyonluklara

yasasın GSC ailesi !!!

ülke icinde alınabilecek iyi yerli yok maalesef misal şikecilerin mundar etmeye aldıgı tayyipi biz istesek 4-5 derlerdi

yerli olayına cözüm bulmalıyız dogru fakat 4-5 milyon gibi fahiş paralar vererek olmamalı

ülke icinde alınabilecek iyi yerli yok maalesef misal şikecilerin mundar etmeye aldıgı tayyipi biz istesek 4-5 derlerdi

yerli olayına cözüm bulmalıyız dogru fakat 4-5 milyon gibi fahiş paralar vererek olmamalı

Bunun en iyi çözümü altyapıya önem vermek. Mesela Emin bu Tayyip'i cebinden çıkarır. Keza Kaan Ayhan yerine Emin'e şans verecek olmamız da çok önemli. Altyapımızda çok kaliteli gençler var. Yeter ki onlara güvenelim ve şans verelim.

Yıllarca bu forumu dışarıdan takip ettim. Yöneticilerinin verdiği emeğin yanısıra katılımcıların önemli bir kısmının futbol bilgisi ve ortaya koydukları fikirleri de memnuniyet ve saygıyla takip ettim ve etmeye de devam etmek istiyorum açıkçası.

Yukarıda bahsettiğim hususlara ilişkin yönetimi rencide eden ve saygısı olmayan kişilere uygulanacak prosedür zaten bellidir burada problem olduğunu zannetmiyorum.

Ancak işin bir de zaman/ maliyet tarafı var ki bu daha önemli gibi geliyor bana. Gerek yönetim ve gerekse üyelerin burada bir araya gelme sebebi kulübümüze olan sonsuz sevgimizdir elbette, ancak sarfedilen emeğin bir karşılığı da olmalı.

Özetle benim naçizane önerim mevcut tüm kurallar aynı kalmak üzere üyeliğin ücretli hale getirilmesidir.

Umarım kapatılmaz forum ve büyük bir aile olarak kabul ettiğim bu platformda kader birliği yapmaya devam ederiz.

Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Kendi adıma size teşekkür ederim aranıza katılalı çok olmadı ama çok güzel bir grup umarım devam edersiniz

Bunun en iyi çözümü altyapıya önem vermek. Mesela Emin bu Tayyip'i cebinden çıkarır. Keza Kaan Ayhan yerine Emin'e şans verecek olmamız da çok önemli. Altyapımızda çok kaliteli gençler var. Yeter ki onlara güvenelim ve şans verelim.
Erden Timur transfer döneminden sonra alt yapıda da ciddi yenilikler olacak demişti. Her şeyden önce tesis şart.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mata dahil hepsi anlamli transfer. Mertens'in takima ne kadar kalite kattigi ortada. Sacma sapan top kaybi yapmamasi bile futbolumuzu ileri goturuyor. Ikisi de birbirini yedekler. En basindan beri tek sezonluk transfer yapilacagi belliydi ve o plana uygun transferler yapildi. Raşit katki verirse 10 numara donem olacak.
Umraniye 45 - 65
Ts genel
Antep Genel
Bu 3 macta takimi begendim. Kerem - PvA - Sefer biraz daha iyi oynasalar 3 maci da rahat kazanirdik . Simdi tek beklentimiz Raşit ve Icardi'nin Kerem - Sefer'den daha iyi olmalari.

Nooo, sakın forumu kapatmayın, her üyeden 19.05 tl para alın . hatta her ay alın isterseniz. Ben razıyım. Yıllarımız burayı takiple geçti. Aklınızdan bile geçmesin. Ne yapmak gerekiyorsa ben ve benim gibiler mutlaka olacaktır. Başka çözümü olan varsa konu açıp tartışalım. Adminlere yardım edelim.

Ömer Bayramın sözleşme fesih edilmiş galiba
kargalara ya da kuş familyasına giderse hiç şaşırmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt