Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kanatta Bytyqi, bir kanatta Rashica, ortada Muriqi ile Kosova'nın ilgi çekici bir hücum hattı varmış.

Aynen öyle üstad, yeteneklerinin yanı sıra çok mücadeleciler.
İzlediğim kadarıyla tam takım oyuncuları bu isimler ve büyük fayda sağlıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Yusuf Demir bana Bayern Münihli Sinan Kurt vibeslari veriyor umarim yanilirim

Yusuf demiri doğru dürüst tanımıyordum biz almadan.. Sabahtan ilk oynadığı Stuttgart maçını izledim barcalilar kafa yapıyor herkese Messi demek istemiyoruz ama bu çocuk bildiğin Messi gibisinden.. Sonrasında birkaç videosunu daha izledim acayip bir potansiyeli var ki Barça bunu görüp almıştır muhtemelen.. Bu kadar kolay silme sebepleri ekonomik sıkıntı deniyor 9. Maçtan sonra 10 milyonluk opsiyon devreye girecek diye çocuğu maça almamislar..
Haa 10 milyon Barça için yine de düşük bir mebla neticede bir Messi Neymar ışığı görülse gözü kapalı verirlerdi ama sabretmeyi tercih etmemişler belli ki..

28'lik sağ bek mi stoper mi belli olmayan Kaan Ayhan yerine 21'lik Mathias Ross'u almak mı nerden baksan kral hareket.

FcDFfxgWAAEI74U.jpg
dünkü transferlerden sonra senin gibi ferah ve zengin hissetmeye başladım

Yusuf demiri doğru dürüst tanımıyordum biz almadan.. Sabahtan ilk oynadığı Stuttgart maçını izledim barcalilar kafa yapıyor herkese Messi demek istemiyoruz ama bu çocuk bildiğin Messi gibisinden.. Sonrasında birkaç videosunu daha izledim acayip bir potansiyeli var ki Barça bunu görüp almıştır muhtemelen.. Bu kadar kolay silme sebepleri ekonomik sıkıntı deniyor 9. Maçtan sonra 10 milyonluk opsiyon devreye girecek diye çocuğu maça almamislar..
Haa 10 milyon Barça için yine de düşük bir mebla neticede bir Messi Neymar ışığı görülse gözü kapalı verirlerdi ama sabretmeyi tercih etmemişler belli ki..
Evet kesinlikle Yusuf Barca tarihinin en kara dönemine denk gelmesinin kurbani oldu biraz bence. Aksi takdirde Barca bu tür futbolculara cok sabir gösterirdi. Takimda tutmak istemedigi oyunculari da Ispanya icinde veya Portekiz gibi ülkelere kiraliyordu.

O dönem cidden beş parasızdı Barca. Xavi de Ferran Torres'i çok istedi, bütçeyi oraya kaydırdılar. Yusuf ya forma giymeden bekleyecekti ya da Wien'e dönecekti ve o hikayenin sonu onu bize getirdi 😄

Benim asıl merak ettiğim bu kadar fanatik Trabzonspor taraftarı olduğu söylenen bu çocuğu Trabzonspor nasıl almadı ya da alamadı, çok merak ediyorum bu transferin hikayesini, sürecini

Nereden izledin footbalia da bulamadım link atar misin ?

Dünyada kabile devletleri dahil yabanci olayının sürekli değiştiği başka hiçbir ülke yok bu yabancı olayı çok katı ve sağlam bir sisteme oturmalı herkesin onayı alınarak en uygun modelde epl modeli ama bizde bunu getirecek IQ da yöneticiler yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt