Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Demir yerli oyuncu statüsünde oynuyor olsa inanılmaz bir transfer, süper iş derdim kesinlikle. Ama şöyle bir düşününce 19 yaşında 6 milyon Euro 'ya başka bir wonderkid bulunamaz mıydı diye? Sanırım bulunurdu. Çok süper yetenek olabilir iyi de transfer kötülemiyorum ama yerli olmaması bir çuval inciri berbat ediyor maalesef.
14 artı 3. Belki zaten kalkacak

Yeah I'll be I'll engage you as soon as I'll stick in here cannot root as soon as I'll sinky baby atom hurts someone I want touch the cherry Meadow Billy Cooper yeah the other 2 are negative trainers cannot razle cannot tube Canada zombie

forum kültürü bambaşka bi olay, sosyal medyada bi şey yazarsın o an tayma düşer çok kişi görür ama sonra o mesajın kaybolup gider.

sözlüklerde kimin kime cevap verdiği belli değil herkes ayrı telden çalıp oynuyor.

gscimbom'daki maç başlıklarına attığın bir mesajın sürekli orda kalacağını biliyosun. sadece maç başlıkları bile gscimbom için yeterli, futbolcu başlıkları vs girmiyorum.

mesela bugün bu işi liverpool resmi olarak yapıyor kulüp sitesinde forums.liverpoolfc.com, avrupa kulüplerininde fan forumu var bizim kulüplerinde, incelediğim zaman hiç biri derli toplu değil twitter gibi kullanıyolar siteyi, ani başlıklar vs.

12 yıldır gscimbom üyesi olarak galatasaray tarihini yazmaya devam edeceğiz, hep beraber üzülüp, sinirlenip, sevineceğiz...

Dursunaldonun adsye gitmesi olay bak

forum kültürü bambaşka bi olay, sosyal medyada bi şey yazarsın o an tayma düşer çok kişi görür ama sonra o mesajın kaybolup gider.

sözlüklerde kimin kime cevap verdiği belli değil herkes ayrı telden çalıp oynuyor.

gscimbom'daki maç başlıklarına attığın bir mesajın sürekli orda kalacağını biliyosun. sadece maç başlıkları bile gscimbom için yeterli, futbolcu başlıkları vs girmiyorum.

mesela bugün bu işi liverpool resmi olarak yapıyor kulüp sitesinde forums.liverpoolfc.com, avrupa kulüplerininde fan forumu var bizim kulüplerinde, incelediğim zaman hiç biri derli toplu değil twitter gibi kullanıyolar siteyi, ani başlıklar vs.

12 yıldır gscimbom üyesi olarak galatasaray tarihini yazmaya devam edeceğiz, hep beraber üzülüp, sinirlenip, sevineceğiz...
Vasfi duygulandırma lan

28'lik sağ bek mi stoper mi belli olmayan Kaan Ayhan yerine 21'lik Mathias Ross'u almak mı nerden baksan kral hareket.

FcDFfxgWAAEI74U.jpg

Bunun kararını vermek için erken

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız Rashica futbolcuyum diye bağırıyor, umarım opsiyonu vardır.
Lige baya etki eden visca,bytyqi tarzı adamların a kalitesi , zımba gibi şut çekiyor, hızlı , güçlü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bremen zamanini hatirliyorum.

Kaliteli adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt