Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.264
- 3.141
- 2.248
Erkek adam kıllı olurAbim ne kıllıymış be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek adam kıllı olurAbim ne kıllıymış be
Yok dün sen full maçını vermiştin heralde açtım ama sağ stopermi sol stopermi çözemedim sonra o sıra haberler gelmeye başladı kaldı öyle@Samet Nalbant Ross’un 90dklik macini izleyebildin mi renktas
14 artı 3. Belki zaten kalkacakYusuf Demir yerli oyuncu statüsünde oynuyor olsa inanılmaz bir transfer, süper iş derdim kesinlikle. Ama şöyle bir düşününce 19 yaşında 6 milyon Euro 'ya başka bir wonderkid bulunamaz mıydı diye? Sanırım bulunurdu. Çok süper yetenek olabilir iyi de transfer kötülemiyorum ama yerli olmaması bir çuval inciri berbat ediyor maalesef.

Vasfi duygulandırma lanforum kültürü bambaşka bi olay, sosyal medyada bi şey yazarsın o an tayma düşer çok kişi görür ama sonra o mesajın kaybolup gider.
sözlüklerde kimin kime cevap verdiği belli değil herkes ayrı telden çalıp oynuyor.
gscimbom'daki maç başlıklarına attığın bir mesajın sürekli orda kalacağını biliyosun. sadece maç başlıkları bile gscimbom için yeterli, futbolcu başlıkları vs girmiyorum.
mesela bugün bu işi liverpool resmi olarak yapıyor kulüp sitesinde forums.liverpoolfc.com, avrupa kulüplerininde fan forumu var bizim kulüplerinde, incelediğim zaman hiç biri derli toplu değil twitter gibi kullanıyolar siteyi, ani başlıklar vs.
12 yıldır gscimbom üyesi olarak galatasaray tarihini yazmaya devam edeceğiz, hep beraber üzülüp, sinirlenip, sevineceğiz...
herkes pamuk eller cebe, vip üyelik çıksın aylık üye olalımDusunsene gsc yok mactan sonra yorumlari nerde okuyacaz.Yada ben nere kufur edip nerede ceza yiyecem
28'lik sağ bek mi stoper mi belli olmayan Kaan Ayhan yerine 21'lik Mathias Ross'u almak mı nerden baksan kral hareket.
![]()
Hiç mi yok ?Galatasaray, Juan Mata ile transferi kapattı. Kaan Ayhan ile alakalı bir hareketlilik yok. (@ertansuzgun)
bremen zamanini hatirliyorum.Yalnız Rashica futbolcuyum diye bağırıyor, umarım opsiyonu vardır.
Lige baya etki eden visca,bytyqi tarzı adamların a kalitesi , zımba gibi şut çekiyor, hızlı , güçlü.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi