Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm'de bütün transferlerini yapmışsındır, kadro hazır, maçlara çıkıyorsun falan derken eylüle girmeden listeleri karıştırırken bir oyuncu gözüne çarpar. Yaşlı ama kalitelidir, bi teklif verirsin öylesine 1 senelik, kabul ederse tereddütle onaylaya basarsın, hatta amaan nede olsa 1 senelik, olmadı rezerve yollarım diye kendini ikna edersin. Gel gör ki sezon içinde geçmişine ihanet etmeyip max verim veren, 'iyi ki almışım ya la' dedirten transfer vardır ya hani.

Heh, işte o Mata. 😎

hamza hücumu sever aslında.gecen sene gol ve asist olarak iyiydi.rezervdede 2 gol atmış yine.böyle düşünmene şaşırdım
Düşüncelik bir şey yok, bu sezon süre bulduğu tüm anlarda son hareketi yapmaktan uzaktı.

Daha çok özgüven sahibi olmalı. Derin top atar mı, şut atar mı, iyi orta keser mi kimse bilmiyor şu an.

Akbaba ya da Kılınç'tan birisi kalmalıydı bence, gençlerde ofansif pek kimse yok. Hamza daha defansif bir profil.

Yerli sayısını çok az bıraktık.

Barış bolca şans bulmalı ama 2 tane de kanat geldi, karışacak işler.
Baranı ısındıramaz mıyız reis? Yeteneği var, bu kdroyla da oynayamayacaksa hiç oynayamaz sanırım

Renkdas, bizim yerlileri neden bizim yabancilarla karsilastiriyosun anlamadim. Kimse yerlilerin yabancilardan iyi oldugunu iddia etmedi. Konumuz elimizdeki yerli secenekleri mecbur olarak 3 kontenjan icin rakiplere oranla cesitlimi degilmi. Bence cesitli. Ana planimizin Muslera olup olmadigini asil dunku transferlerden sonra gorecegiz. 3-5 mac bekleyelim bakalim. Yeni transferlerin hepsi hazir olunca Okan Hoca hangi mevkilerde yerli kullanacak. Akli dengesi yerindeyse Okan Kocuk'u kaleye koyacaktir. Bekleyip gorelim. Bizim elimizde yerli forvet yok. Trabzonun elinde de ne bir Yunus nede bir Kerem (form durumu iyi olmasada) var. Dolayisiyla bizde Umut'la karsilastircak forvet olmamasi sorun degil.
bizde de seçenek var. Bu konuda netiz. Ben ilk 11 için o saydığım 5 isim kadar elimizin rahat olmadığını söylemek istedim. Sende sonradan Akbaba girer (gidiyor muhtemelen) Barış Alper ile Berkan girer. Maça başlarken 3 yerlini 4 yapamazsın hiç. Onlar 5 bile yapar diyorum. Umut dememin sebebi sayı olarak artı yazması işte. Nicelik olarak 11 seviyesinde eli rahat. Sen Kerem'i kesersin aynı yere Barış yazarsın. 11 yazamazsın Barış'ı.

Ts bizden kötü yorumu gördüm birkaç tane. Ona binaen yazdım. Bizde ahlar vahlar edecek durum yok. Yürütürüz. Fakat benim fikrime göre ts'den bir adım gerideyiz.

Yabancı Sınırı Kalksın.

Türkiye'de oyun oynanırken kural değişmez diye bir şey yok.

Bakınız Lig oynanırken;
Küme düşme kaldırıldı.
Play Off diye bir sistem getirildi.
Almanya Milli takımında oynayan kişi Türk statüsünde oynadı.

Konu Galatasaray olunca "yabancı sınırı uygulansın"

Düşüncelik bir şey yok, bu sezon süre bulduğu tüm anlarda son hareketi yapmaktan uzaktı.

Daha çok özgüven sahibi olmalı. Derin top atar mı, şut atar mı, iyi orta keser mi kimse bilmiyor şu an.
dediklerini altyapıda fazlasıyla yapıyo ama haklısın.iyi degerlendirmeli süreleri

Baranı ısındıramaz mıyız reis? Yeteneği var, bu kdroyla da oynayamayacaksa hiç oynayamaz sanırım
Baran 6 noya evriliyor, 10 no olarak devam etmeyecek.

Akbaba'yı göndermek hata her koşulda, yerli opsiyonlarını iyice daralttık. Kendi gitmek istemiştir de bu sene kal desen kalırdı.

Okan - Jankat - Abdülkerim - Emin - Kazımcan - Berkan - Hamza - Akbabuş - Kerem - Yunus - Barış - Baran? - Ali Turap?

Yerli Rotasyon fena sayılmaz sanki?

"Biz bir şeyi kafaya koyduğumuz zaman kolay kolay başka kulüp o oyuncuyu bizden alamaz"​

Berkan'ı ön alanda da kullanabiliriz kaldı ki süre alması gereken futbolcu Berkan olması gerekiyordu Kılınç, Akbaba ve diğerleri kalsa Berkan'ın süresinden gidecekti.

Tayip'i rakibe kaptırdılar stoper almazlarsa akşama şölen var :asd::asd:

Vallahi gençler için büyük firsat. Icardi, mertens, mata, torreira gibi adamlardan öğrenecek çok şey var. Yunus ve Kerem'de dahil. Daha iyi olmak istiyorlarsa bu şanslarını iyi kullansınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt