- 16 Haziran 2010
- 192.599
- 136.141
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar 4-5 yapabilir cunku ellerindeki yabanci rotasyonu cokta guclu degil. Ayrica sakatlari var. Yani ellerindeki yerlilerin cok iyi oldugundan degil. Trabzon'da Ugurcan ve Abdulkadir disinda kaliteli yerli yok. Birde Dorukhan'i begenirdim onlarda oda sakatlandi.bizde de seçenek var. Bu konuda netiz. Ben ilk 11 için o saydığım 5 isim kadar elimizin rahat olmadığını söylemek istedim. Sende sonradan Akbaba girer (gidiyor muhtemelen) Barış Alper ile Berkan girer. Maça başlarken 3 yerlini 4 yapamazsın hiç. Onlar 5 bile yapar diyorum. Umut dememin sebebi sayı olarak artı yazması işte. Nicelik olarak 11 seviyesinde eli rahat. Sen Kerem'i kesersin aynı yere Barış yazarsın. 11 yazamazsın Barış'ı.
Ts bizden kötü yorumu gördüm birkaç tane. Ona binaen yazdım. Bizde ahlar vahlar edecek durum yok. Yürütürüz. Fakat benim fikrime göre ts'den bir adım gerideyiz.
ilk 11'de yer açmak için berkan'ı kullanmanın okan ve kazımcan'dan daha mantıklı olabileceğini düşünüyorum.
emirhan kayar hiç ortalıklarda yok gerçi o da tam bir 8 no gibi, efe akman keşke 2 yaş daha büyük olsaydı o çocuk baya yetenekliBaran 6 noya evriliyor, 10 no olarak devam etmeyecek.
Akbaba'yı göndermek hata her koşulda, yerli opsiyonlarını iyice daralttık. Kendi gitmek istemiştir de bu sene kal desen kalırdı.
alırsın a takıma koyarsın idmana basar sözleşmeyi heralde bir zahmet.emirhan kayarı kullanmaktan baska çare kalmadı emre akbabanın mevkisi için.sözleşme sorunu çözülmeli
Maalesef. Bonservis yokEmre Akbaba'dan bonservis almışızdır umarım.Almada iyi satmada da beceri görelim biraz.
Abdülkerim > 10 x Tayipbu tayip bu kadar iyiyse neden araya girip emre akbaba takasında kullanmıyoruz biraz daha para veririz
Konu dışı olacak ama herife yapılmayan kalmadı. Karısı terk etti, bir yapımcı eşcinsel ilişkiye zorladı kabul etmediği için kariyeri bitirildi.Vay be, herif ne hale gelmiş. Seneler acımasız davranmış buna.
barasi'ye gerek yok kabadayı okey de barış alper'e ayıp olur.yusuf kabadayı veya yusuf barasi çözemez miyiz son gün?yerli sayılıyosa
eyüp aydınla yusuf kabadayı bayernde ve ikiside Galatasaraylı.keşke alsakbarasi'ye gerek yok kabadayı okey de barış alper'e ayıp olur.