Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20-25 maç oynarsa uzar tarzı bir madde sanırım. Şunun şurasında 30-35 maç kaldı. Uzamasını istemiyorsan uzatmazsın sonuçta orada oynayabilecek Yusuf gibi de bir oyuncun var artık zaten bu yüzden bana çok saçma geliyor Mata transferi.
üstad vardır bir bildikleri diyelim ya benim de kafama yatmadı ama pozitif yararlanabileceğimiz noktalarda var, eğer Mata halen istekliyse futbola karşı ki bilemiyorum orasını. Mentorluk açısından kadroda ki genç/olmamış oyunculara çok faydası dokunur. Ligimizde de bulacağı kısa sürelerde pek zorlanmaz herhalde 3-5 top tepmeye. Dün bi arkadaş Biglia örneğini vermişti, Mata daha da faydalı olur herhalde.

Sağlık olsun

Güzel temizlik olmuş ama yerine gelenlerin durumu nedir pek bilmiyorum.

hem sayısal anlamda hem de maddi anlamda bakınca, yav arkadas şu ligde şampiyon olmak o kadar zor mu ki yav.. 95 adam alıyorsun 4 yılda, kazandığın tek kupa şeytan kupası.

1662651352430.png

nasıl bu kadar başarısız olup, üstüne de halen desteklenebilirsin :asd:

bizde olduğunu hayal bile edemiyorum şu kepazeliklerin tek gecede gönderilir

hem sayısal anlamda hem de maddi anlamda bakınca, yav arkadas şu ligde şampiyon olmak o kadar zor mu ki yav.. 95 adam alıyorsun 4 yılda, kazandığın tek kupa şeytan kupası.

Ekli dosyayı görüntüle 177525

nasıl bu kadar başarısız olup, üstüne de halen desteklenebilirsin :asd:

bizde olduğunu hayal bile edemiyorum şu kepazeliklerin tek gecede gönderilir
Bu foto bu kupa nasil rezil bir durum ya, bu nedir abi

İmzasında sıkıntı olan transfer yok değil mi?

Konudan bağımsız olacak Eskişehir'de yaşayan renktaşım var mıdır? kökleri Antalya'dan alıp memleketime taşıdım, iletişimde olmak isterim kendileri ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt