Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl gençleri gördük diyorum forumda okan hoca Ayhan akman felan çoluk çocuk oynar diyor kim ilk 11 oyuncusu olacak bunlar olmayınca alternatifi kim olacak bana biri anlatsın ya aklım almıyor ya.
Yönetim bir çuval inciri berbat ediyor ya bjk şuan yerli diye ölüyor adamin tek zaafı o kadroda sen de kendini o zaafa düşünüyorsun

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gidip bjk izleyebilirsin

ya uzatma görende her biri senede 10+ gole katkı veriyor sanacak. kaç yıldır ne yapmışlarda hala takımda kalsınlar diyorsun kaç sayfadır
Usta o zaman bonservisiyle göndersinler niye kiralık veriyoruz seneye yabancı sınırı yokken ne yapacağız bunları acaba alacaklar mi anadolu kulüpleri bunları

8jkli sanırım.bulent diye bir yorumcu denk geldi az önce bukadar ezik olunmaz rekabet fener ve 8jk arasında geçermiş en iyi kadro bu iki takimdaymis özellikle 8jk hep plana projeye uygun oyuncu almış GS panik transferi yapmış maliyetli adamlar almış kimmiş acaba bu herif fena cosmus

Oğulcan Çağlayan - Giresunspor
Christian Luyindama - Antalyaspor
Taylan Antalyalı - Ankaragücü
Emre Kılınç - Ankaragücü
Emre Akbaba - Adana Demirspor
Atalay Babacan - Çorum
Ömer Bayram - Eyüpspor

Geriye Emre Taşdemir, Gökay Güney ve İsmail Çipe kaldı.

Emre Kılınç - Ankaragücü
Atalay Babacan - Çorum
Ömer Bayram - Eyüpspor

Yalnız kamp gören oyuncuların çoğunu gönderdik. E ne anladım ben yapılan kamptan, yüklemeden.

Emre Kılınç - Ankaragücü
Atalay Babacan - Çorum
Ömer Bayram - Eyüpspor

Onlar EYT yi bekliyorlar.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Emre Akbaba'nın bizde olmasını çok arzu ediyoruz. Onun dışında bir santrfor alıyoruz. Uçakta, geliyor." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt