Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl gençleri gördük diyorum forumda okan hoca Ayhan akman felan çoluk çocuk oynar diyor kim ilk 11 oyuncusu olacak bunlar olmayınca alternatifi kim olacak bana biri anlatsın ya aklım almıyor ya.
Yönetim bir çuval inciri berbat ediyor ya bjk şuan yerli diye ölüyor adamin tek zaafı o kadroda sen de kendini o zaafa düşünüyorsun

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımın modunu her oyuna girdiğinde düşüren Taylan ve Emre Kılınç'a mı kaldı bu takım? Antrenmanda goygoy yapan Ömer Bayram ve Oğulcan mı kıymete bindi? Gittikleri takımlara bak istersen. 3 türk oynayacak diye bu kadar kasılmaya gerek yok. Kaleci Okan ligde çoğu kaleciden iyidir, stoperde Abdül'ü alamadıkları için Tayyip savaşı verdi tjk ve fb, ayrıca emin ve metehan var. kanatta 3 yerlimiz var, orta sahada çoğu anadolu takımında iş yapacak berkan var. orta sahada wonderkid hamza var daha. Transferde elit veya potansiyelli yerli almaya çalıştık paso. Doğru olan da bu. Umut Bozok ve Eren Elmalı'da ts seviyesine çıkmadık, çıksak bize gelirlerdi. Cengiz, Kaan, Çağlar, Müldür gibi a kalite yerlileri yokladık. Devre arası 1 baba yerli ve 1 sol bek alınır.

şikecilerin yeni aldıgı oyuncular nekadar maaş alıyor nereden görebilirim ? hep gizlemiş at hırsızları

kulubun istemesi durumunda devreye giren bi opsiyon olsa bari. 15-20 maçta süre almasiyla falan uzamasın
20-25 maç oynarsa uzar tarzı bir madde sanırım. Şunun şurasında 30-35 maç kaldı. Uzamasını istemiyorsan uzatmazsın sonuçta orada oynayabilecek Yusuf gibi de bir oyuncun var artık zaten bu yüzden bana çok saçma geliyor Mata transferi.

emre kılınca kaliteli demem için ciddi katkısını görmem lazımdı şu 1,5 senede.aldıgımızda kaliteliydi.şimdi değil.adamın yuzunde ne hırs var ne oynama isteği.skor olarak katkı alamıyosun.senede iyi oynadıgı tek maç trabzon maçları herifin.geriye oynayarak yedirdiği gollere girmiyorum bile

Emre Akbaba en büyük hayal kırıklığı olabilir benim için. Baskı altında bir anda etkisiz elemana dönüşüyor. Bizim için yerli kuralı nedeni ile biraz risk barındırsa da kendi açısından en doğrusu gitmesi olacaktır.

A takımdaki 20 yaş altı gençlerimiz ve genç yerlilerimiz

kazımcan karataş 19 yaşında mevkisi solbek-sol kanat

hamza akman 17 yasında,mevkisi 8-10 numara

baran aksaka 19 yasında,mevkisi 6-8 numara

emirhan kayar 17 yasında ,mevkisi 8-10 numara

beknaz almazbekov 17 yaşında-mevkisi sol kanat-sağ kanat

ali turap bülbül 17 yaşında ,mevkisi sağbek

emin bayram 19 yaşında,mevkisi stoper

metehan baltacı 19 yasında,mevkisi stoper

efe akman 16 yaşında ,mevkisi 6-8 numara

jankat yılmaz 18 yaşında-mevki kaleci
Beknaz 18 değil hocam

en azından birkaçını bonservisiyle verseydik iyi olurdu, önceden giden Alpaslan falan da kiralık.

emre kılınca kaliteli demem için ciddi katkısını görmem lazımdı şu 1,5 senede.aldıgımızda kaliteliydi.şimdi değil.adamın yuzunde ne hırs var ne oynama isteği.skor olarak katkı alamıyosun.senede iyi oynadıgı tek maç trabzon maçları herifin.geriye oynayarak yedirdiği gollere girmiyorum bile

Emre kilincin ruhu çekilmiş gibi

Ya abi su takima guvenin

4 senedir tnlerde ban manyagi oldum yonetimlere kufur ede ede
Sonu belliydi cunki benim icin sezonlarin

Ilk defa icim rahat tn yasiyorum

Uzun seneler sonra gercekten cok iyi bir takim muhendisligi yaptik
(Iki hata haricinde 1 tane NET bir kanat lazimdi)

Hele hele mertens ve olivera gibi direkt lider adamlarda varken turk gencolara guvenebilirsiniz

Ben bu sene 2 tane alt yapi topcumuzun patlama yapmasini bekliyorum

Galatasaray kaliteli yabancilar ile genc turklerin harmanlasmasiyla uefa kupasini aldi
Biz herzaman oyle guzel olduk

Ne zamam yasi gecmis turkleri dolduruyoruz kotu sezonlar yasiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt