- 18 Şubat 2011
- 143.036
- 62.216
- 5.478
Takımın modunu her oyuna girdiğinde düşüren Taylan ve Emre Kılınç'a mı kaldı bu takım? Antrenmanda goygoy yapan Ömer Bayram ve Oğulcan mı kıymete bindi? Gittikleri takımlara bak istersen. 3 türk oynayacak diye bu kadar kasılmaya gerek yok. Kaleci Okan ligde çoğu kaleciden iyidir, stoperde Abdül'ü alamadıkları için Tayyip savaşı verdi tjk ve fb, ayrıca emin ve metehan var. kanatta 3 yerlimiz var, orta sahada çoğu anadolu takımında iş yapacak berkan var. orta sahada wonderkid hamza var daha. Transferde elit veya potansiyelli yerli almaya çalıştık paso. Doğru olan da bu. Umut Bozok ve Eren Elmalı'da ts seviyesine çıkmadık, çıksak bize gelirlerdi. Cengiz, Kaan, Çağlar, Müldür gibi a kalite yerlileri yokladık. Devre arası 1 baba yerli ve 1 sol bek alınır.Geçen yıl gençleri gördük diyorum forumda okan hoca Ayhan akman felan çoluk çocuk oynar diyor kim ilk 11 oyuncusu olacak bunlar olmayınca alternatifi kim olacak bana biri anlatsın ya aklım almıyor ya.
Yönetim bir çuval inciri berbat ediyor ya bjk şuan yerli diye ölüyor adamin tek zaafı o kadroda sen de kendini o zaafa düşünüyorsun
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi