Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.388
- 16.025
- 2.498
Azrail Kraliçe Elizabet’i KAP’a bildirmiş h.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
After/ before yapıyorlar hocamNiye eski antrenmanın görüntüsünü veriyor GSTV? Ömer Taylan falan var antrenmanda.
Geçen yıl gençleri gördük diyorum forumda okan hoca Ayhan akman felan çoluk çocuk oynar diyor kim ilk 11 oyuncusu olacak bunlar olmayınca alternatifi kim olacak bana biri anlatsın ya aklım almıyor ya.sen ne anlatıyon kiime laf ediyorsun geçen sene ne gördün ?
Ya yok tmm Türk oyuncuların alayı çöp tmm eee senin 3 türkün kim olacak bunlardam biri sakatlandiginda yerine kim oynayacak bana bunu anlat Allah aşkına anlat rentasBana son 5 senede toplam 2 sene arka arkaya fayda gostermis uc tane turk say
Berkanla Barış Türklerde olmayan fizik kalitesine sahipler. Barış zaten şans bulamadı ama Berkan olması gerekenden fazla sorumluluk verilince kaldıramadı doğal olarak zira bu adamlar ana planın parçası olmalı rotasyonda.Ben de şu anki rolüyle kalmalı dediğimi hatırlıyorum. 14. yabancı olarak Gomis gibi adamlar fark yaratır ki görüyoruz şu ana kadar. Geçen sezon süre alan yerlilerin gönderilme sebebi de o travmayı temizleme düşüncesi olabilir. Taylan, Kılınç vs. geniş kadroda yer alıp maddi olarak da üzmezdi yoksa. Gidip düzenli oynamak hepsine iyi gelebilir. Berkan'ın kalmasına sevindim. Geçen sezon çok yerden yere vuruldu ama değerli bir parça bence rotasyon için. Diğer gençlerimizi de tecrübeli ve kaliteli isimlerle birlikte çalıştırarak, yer yer onlara 11'de fırsat vererek devam edeceğiz sanıyorum. Risk barındırsa da sezonu riske atacak kadar değil bence.
Aslında tam Atalay'dan bahsediyoruz hem oyuna da negatife etki etmezdi ama yeteneğine resmen ihanet etti kaç sene geçti bir gram fiziğini geliştirmedi ya.Düşüncelik bir şey yok, bu sezon süre bulduğu tüm anlarda son hareketi yapmaktan uzaktı.
Daha çok özgüven sahibi olmalı. Derin top atar mı, şut atar mı, iyi orta keser mi kimse bilmiyor şu an.
abdülYa yok tmm Türk oyuncuların alayı çöp tmm eee senin 3 türkün kim olacak bunlardam biri sakatlandiginda yerine kim oynayacak bana bunu anlat Allah aşkına anlat rentas
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne gördün ya geçen yıl babel arada feguli raylandan başka bişi görmedim git bak gençler kaç dakka almış boş yapmam yaylanGeçen yıl gençleri gördük diyorum forumda okan hoca Ayhan akman felan çoluk çocuk oynar diyor kim ilk 11 oyuncusu olacak bunlar olmayınca alternatifi kim olacak bana biri anlatsın ya aklım almıyor ya.
Yönetim bir çuval inciri berbat ediyor ya bjk şuan yerli diye ölüyor adamin tek zaafı o kadroda sen de kendini o zaafa düşünüyorsun
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eşref de Eşref dediğin günlerden sonra senin olumlu yorumlarını görmezden geliyorum.admirim beni unuttun