- 18 Eylül 2018
- 13.862
- 10.225
- 1.423
Bu arada biz neden Abdul un kartı için iptal başvurusu yapmadık. Daha önceleri bu şekilde iptal olanlar vardı diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdül
yunus
kerem
berkan
kazım
emin
okan
barış
Arda'nın aynı zamanda 1500 dk süre alması lazım yoksa 5 milyona serbest kalıyor.E öyle olacak zaten. Angutlar bize diyorlar kadroları çorbaya döndü diye ama asıl çorba olan kendileri. İlerde 80 tane adam oldu. Hangi birisi oynayacak? Arda'yı bile oynatamıyorlar.
Yarın bir gün çok çatlak ses çıkmaya başlar. Keşke birkaç kişi daha alsalardı. Adam sayısı ne kadar artarsa işler o kadar b..ka sarıyor. Göreceksiniz.
Taylan ve Kilinc'in forma sansi kalmamisti. Taylan'in onunde 4-5 oyuncu var ornegin. Forma sansi olanlar kaleci Okan, stoperlerden biri, Kazimcan ve Yunus/Kerem olacak.Ya bu yönetim ne yapıyor istersen 100 milyon tane kaliteli yabancı al bu takımda 3 Türk oynayacak e bu Türkler kim olacak hepsini gönderiyorlar, bu kadar da olmaz ki ya
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu 8 adamdan 3 tane oynıcak sonuçta,sakatlık vs olmazsa yeterli bence.abdül
yunus
kerem
berkan
kazım
emin
okan
barış
Gecen gece elendilerPalmeiras libertadoreste elense gelebilirdi belki.
Tayyib'in Necip'ten fazlası yok hatta hava toplarında daha kötü.Tayyib'in bir numarasını görmedim.
Eminle Metehan kalsın daha iyi.
Samet iyidi geçen sene, bu sene Fener maçında kötü olsa da.
Seneye isviçre yaparTayyip diye futbolcumu olur
Bizde olsa ismini duymamak icin maci acmazdim
Bjk adina cok talihsiz bir transfer
Sirf bu isimden dolayi bjkyi birakacak adamlar taniyorum![]()
Yaylanli felan konuşma lütfen bak ikimizde aynı renkleri gönül verdik ben kendi fikrimi söyledimne gördün ya geçen yıl babel arada feguli raylandan başka bişi görmedim git bak gençler kaç dakka almış boş yapmam yaylan
Morutan değil mi buEkli dosyayı görüntüle 177505 @Hayri Cund @Ali Bektaş bizim yerli talisca berk kızıldemir şans bulur mu dersiniz
Admirim böyle giderse 10 gol barajını çok rahat aşar seferoviçte ötle benceYani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
Ya yok tmm Türk oyuncuların alayı çöp tmm eee senin 3 türkün kim olacak bunlardam biri sakatlandiginda yerine kim oynayacak bana bunu anlat Allah aşkına anlat rentas
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani koca bir sezonu 5, 6 tane Türk oyuncunun üstüne yükleyeceğizTaylan ve Kilinc'in forma sansi kalmamisti. Taylan'in onunde 4-5 oyuncu var ornegin. Forma sansi olanlar kaleci Okan, stoperlerden biri, Kazimcan ve Yunus/Kerem olacak.
Seneye isviçre yapar
Arkadaşım altyapı var canavar gibi lütfen vınlar mısın?Yani koca bir sezonu 5, 6 tane Türk oyuncunun üstüne yükleyeceğiz