Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.599
- 1.125
- 403
Kaplar nerde ya, daha patronu bicaklayacam hadi abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulübi sahibi saniyorlar, bedava biletler havada ucusuyor, kara borsadan bedava olan biletleri fahis fiyatlara satiyorlar acayip bi kurum.Ultraslanla falan moral bozmaya değmez şuan çok gereksiz bir gündem kaplar gelsin maçlar gelsinde keyfimize bakalım
Son temsilcileri kerem'i de 5-6'ya filan okutsaydik iyi olacaktı.Bunlar feci gruplaşmışlar. az çok belli oluyodu zaten hepsini temizlemek lazım
campos 30uza satiyorduSon temsilcileri kerem'i de 5-6'ya filan okutsaydik iyi olacaktı.
Biz o kadar küçük bir takımmiyiz Renktaş.FB maçı bitiş düdüğü ile patır patır kaplar gelsin. Kazanirlarsa bile Türkiye bizimle inlesin
Kendilerini her bokta öne çıkarmalarından nefret ediyorum.
6-7 civarı teklifler vardı kereme satmadık.Son temsilcileri kerem'i de 5-6'ya filan okutsaydik iyi olacaktı.
Büyük enayilik böyle devam ederse üstüne para vermek zorunda kalırız6-7 civarı teklifler vardı kereme satmadık.
Reis kadronun son halini yorumladınmı benmi kaçırdım naparız bu sezonBüyük enayilik böyle devam ederse üstüne para vermek zorunda kalırız
Maaşı az zaten her türlü elden çıkarırız.Form yakalar diye umut ediyorum ama hal ve tavırları hiç hoş değil baskıyı kaldıramadı.Büyük enayilik böyle devam ederse üstüne para vermek zorunda kalırız