Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
O zaman direkt ugrasalimÇok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman direkt ugrasalimÇok iyi
Burda kerem gidenlere veda etmiyor mu ben mi yanlış yorumluyorumAdamlara bak gsye degil birbirlerine veda ediyorlar ve sadece turk topcular kendi aralarinda
Bunlara yapilan hersey mustehak yani
Surda 3 saat kaldi rts. Hala lisans isi halledildi haberi girmediler. Son dk yapariz diye beklerlerse ve sistem o an cökerse nolcak?yapma üstaddddddddddd aman haaa
Merak ediyoruz gelsin artıkYakup Çınar: "Arka arkaya 5 tane KAP gelecek 23.59'da. Saatlerce NEF Stadı'nda çekilen bir video var. Çok büyük bir prodüksiyon var."
Surda 3 saat kaldi rts. Hala lisans isi halledildi haberi girmediler. Son dk yapariz diye beklerlerse ve sistem o an cökerse nolcak?![]()
Ben de öyle anladım açıklamayı da okuyuncaBurda kerem gidenlere veda etmiyor mu ben mi yanlış yorumluyorum
Burda kerem gidenlere veda etmiyor mu ben mi yanlış yorumluyorum
İlk resmi gördüğümde kim bunlar dedim, dikkatli baktım, bizim transferler. Ne kadar ilginç ve orijinal bir transfer dönemi oldu
Komple mi gittiler ki çoğu dönecek 5 6 ayaKerem fotoların hepsinde var, kerem gidenlere veda etmiş sanırım
Bilmiyorum ben öyle yorumladım, fotoların hepsinde de kerem var, o yüzden öyle düşündümKomple mi gittiler ki çoğu dönecek 5 6 aya
O kim üstad.?Sınır kalkıyor
Muslera şut
Meliye in
Leedsin kaleciO kim üstad.?
Aslında daha Avrupa’ya gitmeden kapmak vardıO zaman direkt ugrasalim
Endiselenmeye basladim renktas. Şu kaplar lisans haberleri gelsede rahatlasak biyapma kurban olim aklımıza getirme böyle şeyleri