Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk resmi gördüğümde kim bunlar dedim, dikkatli baktım, bizim transferler. Ne kadar ilginç ve orijinal bir transfer dönemi oldu😄 İlk mesaja binaen, hepimizin hataları var, hepimiz değişen dünyada linç kültürü ile harmanlandik, pandemi ile hircinlastik, dünyanın en mutsuz ve en sinirli ülkelerinden biri olduk. Maddi ve manevi olarak yildik. Herseyi Z kuşağına bağlamaya gerek yok, dinozorlardan biri olarak geçen maçta küfürler yazdım. Yapılan transferler kötü çıkınca komisyon mu alınıyor dediğimde oldu. Muthaitlere onyargimdan ötürü erden beyle alakalı şüpheli yorumlarimda oldu. Moralim bozulduğunda, battigimda, evlendigimde, tatile çıktığımda, maç gününde, annemin kanser olduğunu ogrendigimde burda oldum, aile bildim. Hatta bir dönem moderatorluk yaptım, Nevizade bölümünü bilmeden oradaki argolarin hepsini duzenlemisligim bile var. Tartistigimda oldu. Zor dönemimde maaş alamadigimi yazdim, battigimi yazdım, özelden 10-15 kişi maddi yardımda bulunma teklifinde bile bulundu burada. Orijinal ismimle kayıtlı olduğum dönemde sırlarımi paylaştım. Dile kolay, 2006dan beri buradayım. Kafa utulemisimdir, insanları sinirlendirmisimdir, mazur görün, özür dilerim herkesten. Küfür yediğimde oldu, affettigimde oldu. Bu süreçte kendi yazdiklarimin bazılarından memnun değilim. Anlık sinir stres birçok yargıyı değiştiriyor. Hatta Türkçe kullanimimdan bile memnun değilim, eskiden çok özenle yazardım. Ama forumun kapanması söz konusu olursa hayatımdan büyük bir parça eksilir. Ne kadar zorluklarla döndürüldügunun farkındayım, ama gerekirse bizde taşın altına elimizi koyalım, biraz daha kendimize çeki düzen verelim, devam edebildiğimiz sürece bu dostluk ortamı devam etsin. Bizleri yaramaz çocuklar gibi görebilirsiniz. Ama gerektiğinde uslanmasinida biliriz

FcH_tYEWIAIHEHn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt