Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çapının büyük olmadığını anlamıştır. Formda döndüğü sezonda yerli sınırına rağmen ilk dört maç hiçbirşey veremedi , şimdide mevkisinde üçüncü oyuncu yerli sınırına rağmen.

Kendisi için en doğru karar
Güzel açıklama. Neyse ki kızdığım kadar seviniyorum. En azindan alt yapıdaki çocuklar için yer açılıyor. Bu sene hiç olmadığımız kadar alt yapı oyuncusu izleriz

bugün transfer mottomuz

images

paşa maçında yeniler kadroda olur mu

hepsi idmanlı herhalde değil mi

Ömer bayramda gitmiş. Kaldı Oğulcan bu arkadaşında kluple ilişiği kesilmeli. Barış içinse 11 garantili süper lig takımı bulursak gitsin. Yoksa bizimle kalmaya devam edebilir.

keşke hiç papazlaşmasaydın. 6’ya ilk evrildiğinde farklı şeyler hayal ettirdi ama one season wonder olarak kaldı

mata transferine bende çok soğuktum ama yabancıların yorumları gördükten sonra biraz daha ılımlı yaklaşıyorum.

çoğunluğu gsye katkı verebileceğini yazmış. manchesterda felan baya sevilen saygı duyulan bir topçu imiş.
Şöyle düşünelim orta sahada bir eksik olduğunda ya da değişiklik yapacağında girecek isim Mata olacak :)

Mertens varken oraya tekrar Evander Lanzini vs çekmek zaten olmazdı. Adam sahada deli gibi basıyor koşuyor oynamaya çalışıyor. Tekrar gidip as 11’e 10 no alınmazdı.

Mata transferine olumsuz bir yorum ve yaklaşım yapmayalım please.

Forum ile ilgili genel düşüncem, insan ve genç profilinin değişmesi ile alakalı.

Son 4-5 sene içinde, olaylara anlık tepkiler vermeyi nimet sayan, sürekli haksızlığa uğradığı algısı ile neden sonuç ilişkisini ve durumun altında yatan sebepleri irdelemeden itiraz eden, kavga eden bir nesil görüyoruz. İş yerinde veya akademide uzun süre çalışanlar kolaylıkla gözlemleyebilir özellikle bu durumu.

Bunun yanında sorumluluk alınması gereken bir durum olduğunda yine ondan kaçmak da bu dönemde popüler oldu. Herhangi bir mevkiye sürekli birilerine rağmen gelinmiş olduğuna inanan, ya da altını dolduracak bilgi düzeyine sahip olmadan kişisel yakınlıklar ile o yerlere gelenler maalesef zevk reseptörlerini sadece tüketmek ve dezenforme edilmiş bulanık bir sosyal medya tedrisatında filtrelenmiş fikirleri kendi fikriymiş gibi sahiplenmek adına açıyor sadece.

Kendine ait olmayan bir şeyden vazgeçmek kolaydır. Bu gençler de kendilerine ait olmayan dünyaların fikirlerini kopyaladıklarında mutlu olacaklarını sanarak kendilerini tüketiyorlar. Futbol özelinde yaşanan da bundan farklı değildir. Hayatında bırakın Milyon Euro'yu, Milyon TL'yi bile kazanmak için yıllarca çalışması gereken bizler 1 Milyon Euro'ya sakız parası muamalesi yapıyoruz, olmadı diye kızıyoruz, öfkeleniyoruz, yangın yapıyoruz. Yetmiyor birbirimize aklımıza 10 saniye içinde gelen fikirler için hakaret edip saldırıyoruz birde.

Eskiden bin düşün bir söyle derdik. Şimdi maalesef bir düşünüp bin söylüyoruz.

Gerçekten bu kadar sonuç odaklı ve tüketen olmayı bırakıp, başarmanın keyfini sürecek şeylere yönelirsek daha mutlu olacağız.
Hadsizlik çok büyük sorun. Tanımadığı hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığı insanlara çok ağır laflar ediliyor artık her mecrada. Üstelik bunu özgüven olarak tanımlıyorlar. Bu özgüven değil bu hadsizlik, terbiyesizlik.

Kitap okumayan, sosyal medya ile büyümüş insanlar hayata katılmaya başladı. 17-18 yaşında olup elinde kitap gören bir çocuk gördünüz mü? Bunun sorunlarını yaşıyoruz.

anadoludan yerli alma huyunu bırakıp altyapıdan sağlam topçu çıkarmaya yönelsek çok daha iyi. bu altyapıya bi el atsan müthiş olur erden başkan

Balon Taylan 5 maç iyi oynadı diye kral oldu. Denizli maçında yaptığın hata yüzünden kaçan şampiyonluğu ve İrfan Can ile kankalığını unutmayacağım. Ait olduğun yere Anadolu’ya geri dön.

Keramettin'in yazdıkları bana 2008-2013 arası dönemimi hatırlattı. OSM'de (eski adıyla OFM) Türkiye sorumlusuydum ve baş çevirmendim. Bire bir anlattığı şeyler başıma geliyordu, ne iftiralar ne hakaretler anlatamam... İnternette öyle aşağılık yaratıklarla karşılaştım ki insanlığımdan utandığım zamanlar yaşadım. Ve maalesef bunların bir kısmı öğretmen, mühendis gibi güya aklı başında olması gereken kitleydi. Toplam 240.000 tane hesap vardı o dönem Türkiye'den. Ortamı söylemeye gerek yok, tam bir curcuna. Normalde gayet sakin, canayakın bir adamken ne zaman oyuna adımımı atsam, destek maillerine göz atsam, raporlara baksam sinirli, herkese laf yetiştirmeye kalkan bir adam haline geliyordum. Hatırlaması bile canımı sıkıyor. Ne zamanki görevi bıraktım, uzaklaştım, kendime geldim. O'nun da bir müddet en azından ihtiyacı olan odur belki.

İnşallah yolladığımız oyunculardan para almayı düşünüyoruzdur. Antalya’dan Bünyamin’i iste bakalım bize ne fiyat çekecekler ihtiyaçları varken neden luyiyi bedava verelim

@Keramettin TANRIVERDİ yazdiklarinda haklisin abi.benim sosyal medyada takip edip,forumda bulunmaisni cok istedigim kaliteli insanlar var.belki gerçekten boyle bikac kisiyi foruma davet edip,uye olmasini saglayip ciddi futbol ortami oluşturabiliriz.o zaman belki üyelerin düşünceleri de değişir, sekillenir.farkli bi ortam olur.uzerinizdeki yükü alacak kisiler de sart,size cok is düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt