Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 senedir buraya üyeyim, resmen hayatımın bir parçası gibi oldu burası yav.

Mataaaaağ.

Evet başka kimi alacaz.

Juan Mata’dan “taraftar nerede?” bakışları.

Bu boey milli takım maçı hic yok turk yapamıyormuyuz bunu ya.
Götü başi ayrı oynayan yabancı sinırinda 10 sene kafan rahat eder.

Dün öğleden sonra transfer haberlerini takip ederek ve forumu okuyarak geçirdim. Baya keyifli bir gün oldu.

Ama ilk yazılacak şey transferi çok yapanın değil sahada oynayanın şampiyon olacağı gerçeğidir. Falcao, Nzonzi, Lemina, Seri, Andone' lu transfer döneminde de çok heyecanlanmış ama daha 4-5 hafta geçmeden Ocak transfer dönemi konuşmaya başlanmıştı.

Transferlere birkaç yorum yazmak istiyorum. Açıkçası az önce bahsettiğim döneme göre daha planlı ilerlediğimizi düşünüyorum. O dönemde dek geldiyse al şeklinde ilerlerken bu dönemde baya alternatifli ve planlı ilerledik görünüyor.

Özellikle Torreira benim için büyük transfer, henüz tam anlamıyla saha hakimiyetini tam kuramasa da bunun sinyallerini veriyor. Oliveira ise işi çözebilecek bir oyuncu olduğu göstermeye başladı. Midjtö'yü daha önce izlememiştim fakat izlediğim anlarda çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bjk'nin Ernst'ten aldığı katkıyı verebilecek tarzda bir oyuncu.

Dünkü transferlerden ise en çok Rashica'ya sevindim, benim beğendiğim bir oyuncu. İnşallah opsiyon vardır. Yusuf Demir de forumdan anladığım kadarıyla çok potansiyelli bir oyuncu umarım en kısa sürede katkı verir.

Forvet konusunda muhtemelen seneye kadar en doğru oyuncu seçilmeye çalışılacaktır. Icardi transferi de buraya getirmesi kolay bir oyuncu değil hele ki yıllık ücretinin yarısından fazlasını kulübüne ödeterek. Benim çok beğendiğim net forvet diyebileceğimiz bir oyuncu, inşallah servis konusunda da iyi işler yapar. Seferovicte tablo olumsuza dönmeye başladı ama umarım o da toparlar.

Takımın en çok aksayan yeri sol bek ve kanat. Rashica kanat kısmına canlılık getirecektir. Dubois şu an Boey'i kesemez solda değerlendirilebilir belki ama bu seferde yabancı sınır çıkacak. Bakalım orayı da Okan hoca çözer inşallah.

Son olarak stoperde Emin Bayram çok güzel sinyaller veriyor, gerektiğinde bu şekilde oynarsa Abdülkerim ile forma rekabeti bile oluşturabilir. Nelsson'un yedeği olarak da potansiyelli bir oyuncu alınması güzel oldu.

İnşallah şampiyonlukla biten bir sezon olur. Bu takımı Avrupa'da görmeyi çok isterim.

Mata h.o. begenmeyenleri (beni) utandiracak aslanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt