Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye de Gomis yerine Griezmann'i aliriz artik.
abi hazır kadro temizlenirken,altyapıdan kadroda kendine yer bulabilecek elemanlar hakkında bi konu acayaım mı taraftar forumuna?detaylı ama yormayan.hamzayı,baranı tanıyo zaten az çok herkes

Sebo’nun kafayı tokuşturmadıysan mahrum kalmış hırslandırır bu

Biz niye böyleyiz .. yerinde

abi bu xg istatistiği de biraz daha derinlenmesine açılmaya muhtaç bir istatistikmiş

evet belirli kriterleri içeriyor ama şut pozisyonunun kalitesini gözardı ediyormuş

açıkçası ben de bunu izlerken hissediyorum

5 maçta bjk ve fenerin ürettiği pozisyonalra bu kadar yakın rakamda pozisyon üretmediğimizi düşünüyorum

daha çok ceza sahası dışı şutlarımız var mesela

bu şutlar kaleyi bulunca xgye belli bir katkı yapıyor ama aslında tabiki cezasahası içinden yakalanana göre gol olma ihtimali daha düşük

yani sadece buna bakarak aslında gol pozisyonuna girme sıkıntımız yok diye düşünmek hata olur kanaatindeyim

bence hala bjk ve fenerden daha az net gol pozisyonu hazırlıyoruz biz

Bu Denayer maskara oldu iyice. Hala 2m falan mı istiyor acaba? Piyasa değeri kesinlikle okadar yokmuş

abi bu xg istatistiği de biraz daha derinlenmesine açılmaya muhtaç bir istatistikmiş

evet belirli kriterleri içeriyor ama şut pozisyonunun kalitesini gözardı ediyormuş

açıkçası ben de bunu izlerken hissediyorum

5 maçta bjk ve fenerin ürettiği pozisyonalra bu akdar yakın rakamda pozisyon üretmediğimizi düşünüyorum

daha çok ceza sahası dışı şutlarımız var mesela

bu şutlar kaleyi bulunca xgye belli bir katkı yapıyor ama aslında tabiki cezasahası içinden yakalanana göre gol olma ihtimali daha düşük

yani sadece buna bakarak aslında gol pozisyonuna girme sıkıntımız yok diye düşünmek hata olur kanaatindeyim

bence hala bjk ve fenerdend aha az net gol pozisyonu hazırlıyoruz biz
Katılıyorum pozisyon kalitemiz düşük şu anda.

Yönetimin planı toplu bir törenle ada’da hepsine imza attırıp şov yapmak. Benim adıma 8/10 bir transfer sezonu oldu. Kanat için daha net bir isim beklerdim.

Potansiyelli bir forvet ve sol beke de iyi bir yabancı çekebilirdik.

Şu an kağıt üzerinde en iyi takım olarak gözüküyoruz. Bol gollü galibiyetlerle bu takım ritim kazanırsa 10/10 bir sezon olur

bu xg olayına herkesin kanaatinin aksine bir ekleme daha yapmak isterim

bence seferovicin 1-2 pozisyonu dışında genel oalrak gomis ve oliveira topu kaleye göndermede olması gerekenden daha iyi gösteriyorlar bile diyebilirim

çünkü genelde çerçeveyi buluyorlar zor pozisyonlarda bile

@Ahmet Özgün Güven

FcFm-9JXkAA5RLf

atalay babacan rezerv ligde gol ve asistte zirvedeki isimlerdendi:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt