Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Seferovic nasıl bir sezon sergileyecek. Sanki Transfer Flop olacak.
Bir Elmander bekledik, M. Batdal çıktı.

Acaba o kadar kötü bir performans göstermeseydi, Teknik ve İdare Ekip İcardi gibi böyle banko bir ST aldırmıydi?
Bir ST daha alınacağı zaten Sefer geldikten sonra da söyleniyordu ama genç - scout transferi olurdu sanırım. Ben Sefer'in gitmek isteyebileceğini düşünüyorum DK için full oynayabileceği bir takıma.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Ross iyi çıkarsa elimiz acayip rahatlar.

Nelsson'un gidişinden sonra tak yerine koyarız.

İlk defa birini satmadan önce yerine planlama yaparak transfer yaptık.

Yani benim Galatasaray'da pek hatırladığım bir durum değil bu transfer hamlesi.
Aynen, Nelsson DK'da biraz iyi oynasin gider.

Bir transfer döneminin daha sonuna geldik ne kadar kendisinden hazzetmesemde dursun özbek ve özellikle erden timura bir Galatasaray taraftarı olarak teşekkürlerimi sunarım

YAŞASIN GALATASARAYI MENFAATSİZ SEVENLER 💛❤️

iç sahadaki maçlarda zayıf takımlara karşı kalede okanla veya stoperde emin- abdülkerim ikilisiyle çıkılabilir

Ross ve Yusuf transferlerine çok sevindim. Şimdiden olası bir Yunus ve Nelsson satışı durumunda yerlerini doldurmuş olduk potansiyelli gençlerle.

Fakat Mata transferinin hiçbir şekilde akla, mantığa sığacak bir tarafı yok. Bu adama verilen paranın her kuruşuna yazık. Mesut Özil, Arda Turan tadında bir transfer. Bunu almasak hem 2m paramız cebimizde kalır hem de Hamza, Yusuf gibi oyuncularımız daha fazla şans bulur, onları kazanabilirdik.

Sonradan oyuna girip kilidi açacakmış, pas atacakmış vs. geçelim bunları. O kadar transfer yaptık kilidi açmak için 35 yaşındaki Mata'ya ihtiyaç duyuyorsak kapat gitsin kardeşim kulübü. Çok tadımı kaçıran bir iş oldu ama neyse. Görmezden geleceğiz artık.

Son düzenleme:
kerem şu formuyla oynayamaz artık.rashica gelmiş,yusuf gelmiş.sagda yunus devam eder,etmeli

Çok büyük yetenek. İnşallah tutar.
Tutarsa, büyük paralar bize kazandırır.

Seni beğenmeyen Şenol Güneşe selamlar.

Yusuf'u türk statüsünde oynatabilsek iyi olurdu...

Türkiye kupası var Muslera orda şans bulabilir rahatlıkla, ligde daha rahat oluruz 3 yerli muhabbetinde

Berkan sol bek oynar mi acaba? Stefan kuntz portekiz macinda denemisti, okadar da fena oynamamisti diye hatirliyorum.
Bence bi denemek lazim

Futbol göründüğü kadar karlı bir is değil demek ki, juventus bile bu isin ekmeğini hakkiyla yiyemiyor. Barca rm hayvan gibi borçlu, Arap sahipli PL ekipleri hariç ekonomisi düzgün ekip yok gibi birşey.

Bitcoin piyasasindan hallice bir balon bu futbol endustrisi fiyatları.

mata aşırı bklandı ama içinden bambaşka bişey çıkacakmış gibi geliyor

sergio her zaman olmayacak

mata oynatacağın zaman arkasına miçö toreyra at tamamdır

valla çok değişik varyasyonlu bi kadromuz oldu

insanın her maça farklı 11 çıkarası gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt