Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek. Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak.

Yusufun Babasi Türk. Bildim kadariyla Yusuf'un da türk pasaportu vardı, kendi iradeyle çıktı vatandaşlıktan, Avusturya milli takimda oynayabilmesi için...

Yani Özil de olduysa, Yusuf'da da olmalı bu kural bence.

VIP üyeliklere özel ayrıcalıklar olsun mesela transfer nöbetine bu kişiler yazabilsin, yoldan geçen gelip yazamasın

Akbaba'dan bizde olmayacak zorlamanın gereği yok yaşı da 30 oldu zaten hem maaş bütçesi de rahatlasın biraz.

Kadromuz gayet güzel oldu

Sol bekte bir sıkıntı var ama öyle ya da böyle Kazımcan oynamalı piyasada başka yerli sol bekte yok o yüzden oraya yabancı bir transfer yapılmamasını anlarım

Bol alternatifli bir kadro oldu elimizde

Torreira ve İcardi henüz yaş bakımından da Avrupa’nın top 10 kulübüne gitseler sırıtmaz ki o kulüplerden geldiler zaten

Yunus,Kerem,BAY,Rashica,Yusuf,Emre K gayet yeterli bir kanat rotasyonu

Mertens,Mata,Emre Akbaba on numara için en azından 1-2 sene bizi idare edebilirse çok başka şeyler yaşarız (en büyük isteğim seneye güçlü ve hazır bir şekilde morutanın gelip formayı alması umarım gerçek olur o konuda hep ümidim var)

Ayrıca İcardi,Seferoviç,Gomis üçlüsü mükemmel ötesi oldu icardi ve seferin bonservislerini alırız umarım
(ayrıca seneye Mohamed bir şekilde sağlam dönerse zaten Gomis in yerini almasını isterim)

Oliveira,Berkan,Torreira,Midtsjö ve bol bol şans bulmasını temenni ettiğim Hamza ile orta sahadaki çektiğimiz dertler kağıt üzerinde bitecek gibi gözüküyor.

Nelsson,Ross,Abdülkerim,Emin,Metehan da oldukça genç ve potansiyelli bir stoper rotasyonu oldu gözümüzün marcaoyu arayacağını sanmıyorum

Boey ile dubouis arasında efsanevi bir rekabet bekliyorum bu bölge bence en sağlam olduğumuz bölge oldu

Ayrıyetten yabancı kontenjanı nedeniyle Okan musleranın bir tık önüne geçmesi lazım artık asla kötü kaleci olmadığını geçen sene kanıtladı ama kırk yılda bir oynatırsan adamı yine bocalayacak ve 37 lik Musleraya muhtaç kalacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek. Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak.

Yusufun Babasi Türk. Bildim kadariyla Yusuf'un da türk pasaportu vardı, kendi iradeyle çıktı vatandaşlıktan, Avusturya milli takimda oynayabilmesi için...

Yani Özil de olduysa, Yusuf'da da olmalı bu kural bence.

Yusuf 2015 sonrası tercih yapmış Özil öncesinde asıl kıstas bu.. Yusuf'un da mavi kartı var diyordu Rodop onla pek alakası yok olayı

@Turkserhan
: "Arkadaşlar çok yazıyorsunuz, soruyorsunuz. Galatasaray transferi kapattı. Ocak’ta görüşmek üzere.

Arkadaslar yazmayin daha artik. Millet diyor transfer kapandi daha kimi istiyorsunuz ?!?!? :asd:

Son güne bırakıp evrak vs heyecanı yaşamadık en azından,teşekkürler yönetime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt