Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde yine kerem yunus ilk 11 baslayacak gibi yerli sikintisindan. Dun ki transferlerin bi icardi ilk 11 e girebilir.

Mert mulduru cekebilseydik sola atardik en azindan

yunus gibi saf yetenek var,gecen sezonu iyi geçiren okan koçuk var.abdulkerim var.kazımcanı kazansan + yazar sana.emin bayram var.hamza akman var,baran aksaka var.var da var.dert etmeyin.en kötü yedekten keremin girdiği bi yerde sorun etmeyin

Kazımcan'ın zaten oynaması gerek. Önünde vasatın vasatı PVA var. Bu durumda bile şans verilmeyecekse ne zaman verilecek.

abi bu xg istatistiği de biraz daha derinlenmesine açılmaya muhtaç bir istatistikmiş

evet belirli kriterleri içeriyor ama şut pozisyonunun kalitesini gözardı ediyormuş

açıkçası ben de bunu izlerken hissediyorum

5 maçta bjk ve fenerin ürettiği pozisyonalra bu kadar yakın rakamda pozisyon üretmediğimizi düşünüyorum

daha çok ceza sahası dışı şutlarımız var mesela

bu şutlar kaleyi bulunca xgye belli bir katkı yapıyor ama aslında tabiki cezasahası içinden yakalanana göre gol olma ihtimali daha düşük

yani sadece buna bakarak aslında gol pozisyonuna girme sıkıntımız yok diye düşünmek hata olur kanaatindeyim

bence hala bjk ve fenerden daha az net gol pozisyonu hazırlıyoruz biz

Son maç için katılamayacağım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

oğulcna kiralık mi abi yapmayınnnnn

tapusunu da alın lütfen ya

FT yüzünden ne çektik bu oğulcan mevzusunda

Takımımızdaki eksiklerin giderilmediği bir transfer dönemi geçirdik. Yönetimin acilen istifa etmesi gerekir.

oynamayanlari gönderebilmemiz güzel, kiralik olarak olsa da

ts'nin yerli durumu bizden iyi yahu. ne en kötü onlar derim ne de bizden kötü diyebilirim. En kötü bjk bana göre. Salih piyango oldu işte.

uğurcan-eren-abdüş-yusuf-umut bozok. hepsini atabilir 11'e

bizde a.bardakçı, orta hatta kimse yok, kanatlarda kerem-yunus (kerem istenmeyen adam oldu) forvette kimse yok. yedekten koymaya berkan var emin bayram var o da abdül'ün yedeği. Ha hiç oynamayan kale okan var. Uğurcan ise onların vazgeçilmezi. Kazımcan var ama ilk 11 seviyesinde değil muhtemelen. Ts tarafında orada Eren Elmalı var.

Biz onlardan nasıl iyi olabiliyoruz ki şu an?
Katilmiyorum. Ugurcan ve Abdus disindakilerin hicbiri bizim yerlilerle karsilastirilamaz. Okan Kocuk (hicte kotu kaleci degil), Abdulkerim, Emin, Kerem (kotu baslamis olsada), Yunus, Emre Akbaba, Berkan, Hamza, Kazimcan gayet rahat 3 kisi cikarak secenekler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt