- 2 Temmuz 2011
- 138.948
- 59.427
- 5.488
fb bruma,lemosu ve novakı ne yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol tarafBizde yine kerem yunus ilk 11 baslayacak gibi yerli sikintisindan. Dun ki transferlerin bi icardi ilk 11 e girebilir.
Mert mulduru cekebilseydik sola atardik en azindan
Griliş sağolsunLucas'ı nasıl aldık biz, ben üzerinden epey süre geçmesine rağmen aklıma geldikçe tebessüm ediyorum; üstelik bonservisi ile aldık, mükemmel![]()

O kadar da değil Kereme bu kadar sabrediyorsan tamamen elinde başka direkt oynayacak alternatif olmadığı içindirYerli mecburiyetinde eli en guclu takim acik ara biziz. Neyin kafasini yasiyo bu sikeciler acaba.
karagümrüğe iteledifb bruma,lemosu ve novakı ne yaptı
abi bu xg istatistiği de biraz daha derinlenmesine açılmaya muhtaç bir istatistikmiş
evet belirli kriterleri içeriyor ama şut pozisyonunun kalitesini gözardı ediyormuş
açıkçası ben de bunu izlerken hissediyorum
5 maçta bjk ve fenerin ürettiği pozisyonalra bu kadar yakın rakamda pozisyon üretmediğimizi düşünüyorum
daha çok ceza sahası dışı şutlarımız var mesela
bu şutlar kaleyi bulunca xgye belli bir katkı yapıyor ama aslında tabiki cezasahası içinden yakalanana göre gol olma ihtimali daha düşük
yani sadece buna bakarak aslında gol pozisyonuna girme sıkıntımız yok diye düşünmek hata olur kanaatindeyim
bence hala bjk ve fenerden daha az net gol pozisyonu hazırlıyoruz biz
Sol taraf
Pva-Kerem yerine
Kazım-Rashica olabilir
Katilmiyorum. Ugurcan ve Abdus disindakilerin hicbiri bizim yerlilerle karsilastirilamaz. Okan Kocuk (hicte kotu kaleci degil), Abdulkerim, Emin, Kerem (kotu baslamis olsada), Yunus, Emre Akbaba, Berkan, Hamza, Kazimcan gayet rahat 3 kisi cikarak secenekler var.ts'nin yerli durumu bizden iyi yahu. ne en kötü onlar derim ne de bizden kötü diyebilirim. En kötü bjk bana göre. Salih piyango oldu işte.
uğurcan-eren-abdüş-yusuf-umut bozok. hepsini atabilir 11'e
bizde a.bardakçı, orta hatta kimse yok, kanatlarda kerem-yunus (kerem istenmeyen adam oldu) forvette kimse yok. yedekten koymaya berkan var emin bayram var o da abdül'ün yedeği. Ha hiç oynamayan kale okan var. Uğurcan ise onların vazgeçilmezi. Kazımcan var ama ilk 11 seviyesinde değil muhtemelen. Ts tarafında orada Eren Elmalı var.
Biz onlardan nasıl iyi olabiliyoruz ki şu an?