Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.393
- 28.559
- 3.183
Futbol nöbeti veya bu tarz bir başlık olacak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raşiti unuttum, ona da siz yer bulunOkan
Duboi nels abdul kazım
Midsö torrea
Mata oliveira mertens
İcardi
Nöbet kapanınca şuradan devam ederiz muhtemelenFutbol nöbeti veya bu tarz bir başlık olacak mı?
Onun yenisi açılmalı bence. Temiz bir sayfa açmalıyız.Nöbet kapanınca şuradan devam ederiz muhtemelen
ligin bitmesine 29 maç kaldı
5 maç mata 5 maç mertens kazandırsa, Musleranın zaten 5 maçı var her yıl en az eder 15
Gomis zaten 2 kazandırdı, 3 de o kazandırsa etti 18
3 maç da Okan Hocam'ın taktik zekasına yazalım etti 21
Kerem, Yunus, Icardı, Oliviera, Toreira, Yusuf ve Rachit altılısı da kalan 8 maçı kazandırsın artık
bu sene net şampiyonuz, TFF ile de MHK ile de KOÇ ile de mücadele edebiliriz
beni tek korkutan derin GS, işler ne zaman iyi gitse devreye giriyor
31 maç var daha renktaşligin bitmesine 29 maç kaldı
5 maç mata 5 maç mertens kazandırsa, Musleranın zaten 5 maçı var her yıl en az eder 15
Gomis zaten 2 kazandırdı, 3 de o kazandırsa etti 18
3 maç da Okan Hocam'ın taktik zekasına yazalım etti 21
Kerem, Yunus, Icardı, Oliviera, Toreira, Yusuf ve Rachit altılısı da kalan 8 maçı kazandırsın artık
bu sene net şampiyonuz, TFF ile de MHK ile de KOÇ ile de mücadele edebiliriz
beni tek korkutan derin GS, işler ne zaman iyi gitse devreye giriyor
Ayrıca Büyükçekmece de yapılmalı alt yapı içinYakinda gerekecek nobet zaten renktas. Kemerburgaz cok iyi bir firsat
@Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun ne der bilmiyorum ama güzel olabilir bence de. Güzel bir kadro kuruldu, güzel bir sinerji yakalandı. Hedefe doğru hep birlikte oradan devam ederiz sinerjiyi bozmadanOnun yenisi açılmalı bence. Temiz bir sayfa açmalıyız.