Hilmi Burak SAVAŞ
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.074
- 784
- 608
doğru renktaş, 2 maç da kaybedelim artık şımarmamızı engeller baskıyı azaltır31 maç var daha renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru renktaş, 2 maç da kaybedelim artık şımarmamızı engeller baskıyı azaltır31 maç var daha renktaş
Ağzından yel alsın Furkcock@Oğuzhan Topçu ihraç mı yedi admirim müthiş olur.
Erden Timur ozel ilgilenecek altyapiyla deniliyordu, ben busbutun inaniyorum ve guveniyorum o adama artikAyrıca Büyükçekmece de yapılmalı alt yapı için
Yakismadi@Oğuzhan Topçu ihraç mı yedi admirim müthiş olur.
kalmak için çabalamıyor ki herif, geçen 85'te kurtarıcı olarak oyuna alıyo hoca topla nenem gibi dribling atıyo hiç mi gücün yokEmre akbaba nın gidişi gereksizdi bence.
bireysel hatalarla verilecek maç sayılarını da ekleyelim üstad bi, o da ciddi can sıkıyor son senelerde
Adamsın KaracockYakismadi
renktaş taylan gitti 5 maç ordan düşsek, 5 maç Luyi'den düşelim, 2 maç da marcaodan, 12 maçımız garanti
Şakası bir yana artık savunmadan pas ve geri pas hastalığımız iyileşiyor sanki, geçen senelerdeki gibi çok hatalı gol yemeyiz gibi geliyor bana
herkes gider, çipe kalır.. derbilerin bodyguardıSu ismail cipede gitsede tmye girince ilk onun sifatini gormekten kurtulsak
Adamin oyle bi fotosu var ki
Direkt suratina suratina carpiyor