Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milotta opsiyon yok mu kesin.. iş yapar gibi.. seri bir oyuncu..

FcJsfFSXwAc-7v-

Seneye takıma ben ilkay gündoğan hamlesi bekliyorum. Seneye kontratı bitiyor hasta derecede galatasaraylı bize gelebilir.

Reis kadronun son halini yorumladınmı benmi kaçırdım naparız bu sezon
Renktaş bundan sonra top Okan 'da.
Gelen oyunculara futbol bilgisinin onları yönetmeye yeteceğini kanıtlaması lazım bunu da idmanlar da ve sahada yapması gerekiyor.
Eğer ki yıldızlar Okan'a saygı duymazsa iplemezler ve başarı da gelmez

En verimsiz yerimiz hoca ve Van anholt

En iyi ortasaha ,en iyi kaleci ve Ligin en iyi stoperi Nelson bizde.
Takımın iskeleti ligin üstünde.

İcardi kondisyon olarak iyiyse iş yapar dünya kupasına kadar form tutmazsa bizim adımıza kötü olur ve zirveden uzaklaşirsak adam da İstanbul'un keyfini çıkarmaya başlar.

Yunus,kerem ve BAY biraz kendine gelirse o zaman ligde fark yaratırız ama maaşları düşük kaldı diye ve yerleri garanti diye düşünürlerse geçmiş olsun.

Yusuf ve Ross'tan çok ümitliyim bir mucize olurda Yusuf 'u Yerli olarak oynatırsak yıllar sonra çok büyük bir potansiyele sahip genç kazanmış oluruz.

Devre arasına kadar liderden 6 puan üstünde bir fark yetmezsek 2.yar çok büyük şans yakalarız ve fikstür avantajı ile rüzgarı arkamıza alırız.
Tabi hakemleri de unutmamak lazım ilk 5 hafta gibi devam ederlerse ağımızla kuş bile tutsak nafile.

İnşallah şampiyon oluruz

Emre Taşdemir Kazimcan dan çok daha tecrubeli . Sakatlık problemi olmazsa Yeni bir transfer gözüyle bakabiliriz. Okan Hoca çok doğru kararlar veriyor A takıma hosgeldin Emre

Yerli telles sakatlanmasa takımdaki en iyi sol bek neden düşünülmedi şimdiye kadar enterasan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama reklamcılık okuyan varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt