Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse en azindan yeni oyuncu isimleri de cikiyor biraz oyalaniyoruz. Kolpalayanlara tskler

HY: “Mert Müldür ve Kaan Ayhan için Cenk Ergun masaya oturdu.”

Okan hocanin murice isteyecene, herkes biliyordur herhalde

1655924433821.webp

1655924447425.webp

fransa ve ingilteredeki son 2senesi

Ozbek forvet
Muriqi

Bu gsyi birakmak gerek artik galiba

Bu ne ya

Gueye bize gore bir oyuncu degil

Offff yemin ediyorum gecen seneyle ayni

Yine ben bu transferlerden cacik olmaz diyordum sizde emre utkucan len vizyon len scout len diye konusuyordunuz

Bas bas bagirdim bu hucum ve ortasaha ile elek oluruz diye oldukda

Burak malinida desteklediniz yaomayin etmeyin arda turan bile bu adamdan daha zengin dedim

Yine ayni gueye verimsiz bir ortasaha

Bize skorer yaratici adamlar lazim LAZIM LAZIM LAZIM

Bos beles herifin teki gueye
1 tane muthis otesi yaptigi bir is bile yok ortalama topcu

1000 euro karsiliginda yazarim

Enayimiyim la belese secoutluk yapayim

Emre utkucan paralari cukkalayip cika mica alacak
Biz burda belese scoutlukmu yapalim
Yazamazsın güzel kardeşim çünkü öyle bir oyuncu yok. Ayrıca Gueye 'ye scout transferi demeni hiçbir şekilde anlayamadım . Gueye'nin scout edilecek bir tarafı mı kalmış Allah için. Fener'in transfer için Luis Figo'yu izlemesiyle yarışır yazdığın. Ayrıca tıpkı geçen seneki gibi demeni hele hiç anlamadım zira biz geçen yıl hep gençlere yatırım yaptık hatayı da burada yaptık .Bir takım tepeden tırnağa genç olmaz bu oyun menejerlik oyunu değil. 30 yaşında adam da olur 20 yaşında adam da olur yeri gelir 35 yaşında da olur. Önemli olan bunları güzel bir şekilde harmanlamaktır.

Yani fikrine saygım var ama Gueye bize gelecek gelmeyi kabul edecek biz burun kıvıracağız. Yani bunu Avrupadaki bir takım taraftarı duysa güler yeminle. Neyse sana iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt