Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.070
- 102.190
- 5.238
Ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdouni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mostafa nın üzerinde dursun, biraz ilgilensin biraz düzenli forma giymeye başlasın bu ligin içinden geçer. muriç anca onun kramponlarını bağlar. İnanamıyorum yahu elimizde MM var hayla muriç yazılıp çiziliyor.Okan hocam Vedat Muriqi falan aman diyeyim yapma adam akıllı birini al oraya böyle eski oyuncu işine girersek zararlı çıkarsın.
AmdounimAmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdouni
Muric yabanci mi sayiliyordu yerli mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
monchi senin taaaaaaaaHY: “Sevilla Marcao için 8M euro teklif etti, daha sonra 10M euro’ya çıktı. Galatasaray yönetimi 15 M euro’dan daha az bir fiyata masaya oturmayacağını söyledi.”
HY: “Mert Müldür ve Kaan Ayhan için Cenk Ergun masaya oturdu.”
Bence Cenk Ergün Milano’dan kara yoluyla Sassuolo’ya geçecek. Mert Müldür ve Kaan Ayhan ile ilgili görüşecek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HY: “Mert Müldür ve Kaan Ayhan için Cenk Ergun masaya oturdu.”
Zekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Muric yabanci mi sayiliyordu yerli mi
Yerli diye duydum bugün.
KAP geliyor Sergenfena salllıyolar yine
Doğru karar. 15 milyonu görmeden pazarlığa oturmaya gerek yok.HY: “Sevilla Marcao için 8M euro teklif etti, daha sonra 10M euro’ya çıktı. Galatasaray yönetimi 15 M euro’dan daha az bir fiyata masaya oturmayacağını söyledi.”
Yazamazsın güzel kardeşim çünkü öyle bir oyuncu yok. Ayrıca Gueye 'ye scout transferi demeni hiçbir şekilde anlayamadım . Gueye'nin scout edilecek bir tarafı mı kalmış Allah için. Fener'in transfer için Luis Figo'yu izlemesiyle yarışır yazdığın. Ayrıca tıpkı geçen seneki gibi demeni hele hiç anlamadım zira biz geçen yıl hep gençlere yatırım yaptık hatayı da burada yaptık .Bir takım tepeden tırnağa genç olmaz bu oyun menejerlik oyunu değil. 30 yaşında adam da olur 20 yaşında adam da olur yeri gelir 35 yaşında da olur. Önemli olan bunları güzel bir şekilde harmanlamaktır.
Yani fikrine saygım var ama Gueye bize gelecek gelmeyi kabul edecek biz burun kıvıracağız. Yani bunu Avrupadaki bir takım taraftarı duysa güler yeminle. Neyse sana iyi forumlar.