Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.858
- 109.696
- 4.878
admin okan kapı nerde kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu orta saha ile 3 5 gol ancak atarlar. Sonrasında da teneke bağlar göndeririz.forvete gomis gibi nokta atısı bir oyuncu lazım
keşke giroud gibi mitrovic gibi forvet denk gelse
witseli istemeyenler gueyeyi istiyoZuahahahaha varya siz cok cakalsiniz
Futbol namina 0 cevap
Karsi tez hep taylan berkan
Gueye gibi topcular atletizmleri ile var olurlar
Atletizm dusunce cope donusurler
Real niye basarili
Psg niye basarisiz
Niye biliyormusunuz
Cunki realde full yaratici ortasahalar varken
Psgde neymar ve mbappeyi atletizm ile tasisin diye oynatilan atletik ortasahalar var
Bize atletik ortasaha degil 10 no tipi yaratici ortasahalar gerekli
Ozellikle turk liginde colde vaha
Hazir parada varken 33 yasinda ki atletizmi ile var olan biri degil daha yaratici bi ortasaha gerekli
Populizminizi seveyim yani
Gram futbolla alakaniz yok sizin
Mesela yaratici bir orta saha onerin var midir?
Bulsunlar benim isimmi
Reis gueye'yi bile beğenmedin bulsalar bile beğeneceğinden şüpheliyim.Bulsunlar benim isimmi
1.5 m euro + oyuncu takası yapmışlardır
yabancı sayılarındkai fazlalaığı atmak için k.gümrük - hull city oooh...+Birkaç ihale.
rostovdayken istiyodum da almadı bazılarıKimse analiz etmemiş daha. Bilen varmı şu Eldor Şmolodov kardeşimizi.? Özbek’miş zaten.
Hocam, bu kulübe at da girse eşek de girse bu saatten sonra destek olmak zorundayız. Aşırı sıkıntılı bir sezon geçirdik. Orta saha beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. Şu ana kadar konuşulan isimler de gayet iyi ve mantıklı isimler. Destek olmak yerine köstek olmaktan vazgeçelim.Bulsunlar benim isimmi
Scarpa'yı da silmeni rica edeceğim rtaş.Ismi her cikani ovuyorsunuz
Sonra geldiklerinde 4 5 hafta sonra sovuyorsunuz
Transferde bekler dahil tek kriterim yaratici ve turk ligine oyuncu profili
Sanson ne ya tovbe yarrrabi
Suana kadar ismi cikan bize uygun tek adam torreira ve scarpa
6 no diawara mı acaba
Girecek eşeği destekleyeceksek berkan ı Taylan ı niye eleştiriyoruz?Hocam, bu kulübe at da girse eşek de girse bu saatten sonra destek olmak zorundayız. Aşırı sıkıntılı bir sezon geçirdik. Orta saha beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. Şu ana kadar konuşulan isimler de gayet iyi ve mantıklı isimler. Destek olmak yerine köstek olmaktan vazgeçelim.
Onları "bu performansı" ile desteklemek eşeğe hakarettir.Girecek eşeği destekleyeceksek berkan ı Taylan ı niye eleştiriyoruz?