- 31 Ağustos 2021
- 70.440
- 50.404
- 3.843
o birazda leş muhabir ve haberciler topluluğu bizle ilgilenenKadro o kadar kötü ki 858 tane isim çıkıyor.
adam lizbona trasnfere giden ,havaalanı görüntüsü olan japon topçuyu göz göre göre bize yazıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o birazda leş muhabir ve haberciler topluluğu bizle ilgilenenKadro o kadar kötü ki 858 tane isim çıkıyor.
MusleraEvet güncel haberler çerçevesinde kadroları görelim
Reis gueye'yi bile beğenmedin bulsalar bile beğeneceğinden şüpheliyim.
NandoEvet güncel haberler çerçevesinde kadroları görelim
Neyle alacaksın bu kadar adamıMuslera
pva kaan nelson müldür
gueye samson
scarpa
kerem yunus
Muriqi.
İşte gelecek eşeğin de düşeceği durum aynı olur. Bu arada isimlerden bağımsız konuşuyorum. Ama son 3 yılda öğrendiğim birşey varsa o da bundan daha kötüsü ne olabilir ki cümlesi. Bunu ne zaman söylesek tükürdüğümüzü yalıyoruz.Onları "bu performansı" ile desteklemek eşeğe hakarettir.
yaratmak Allaha mahsusYauv benim kriterim belli YARATICI TOPCU
Torreiraya hayir demem 6 noya biraz izledim gecen gun fio ozetletine baktim ismi cicikca merak ettim, cocugun yan pas geri pasi yok aldigi her topu ara pasi atiyor direkt hucumu dusunuyor (bizim btc uclusunun en korktugu pas versiyonu ve hucum aksiyonu), lemina gibide vucudunu iyi kullaniyor boyunun dezavantajini calimla gideriyor 10 noymus gibi adam geciyor
Neyle alacaksın bu kadar adamı
Yav bi de beklerin kanatların yeri ters olmuş canımı sıktın![]()
Hocam, bu kulübe at da girse eşek de girse bu saatten sonra destek olmak zorundayız. Aşırı sıkıntılı bir sezon geçirdik. Orta saha beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. Şu ana kadar konuşulan isimler de gayet iyi ve mantıklı isimler. Destek olmak yerine köstek olmaktan vazgeçelim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fenere yaziyorlardi. Calim muhabbeti olmasin yine?
yaratmak Allaha mahsus