Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis gueye'yi bile beğenmedin bulsalar bile beğeneceğinden şüpheliyim.

Yauv benim kriterim belli YARATICI TOPCU

Torreiraya hayir demem 6 noya biraz izledim gecen gun fio ozetletine baktim ismi cicikca merak ettim, cocugun yan pas geri pasi yok aldigi her topu ara pasi atiyor direkt hucumu dusunuyor (bizim btc uclusunun en korktugu pas versiyonu ve hucum aksiyonu), lemina gibide vucudunu iyi kullaniyor boyunun dezavantajini calimla gideriyor 10 noymus gibi adam geciyor

Onları "bu performansı" ile desteklemek eşeğe hakarettir.
İşte gelecek eşeğin de düşeceği durum aynı olur. Bu arada isimlerden bağımsız konuşuyorum. Ama son 3 yılda öğrendiğim birşey varsa o da bundan daha kötüsü ne olabilir ki cümlesi. Bunu ne zaman söylesek tükürdüğümüzü yalıyoruz.

sansondan önce de nicolas raskini attılar de mi?salla babam salla

Yauv benim kriterim belli YARATICI TOPCU

Torreiraya hayir demem 6 noya biraz izledim gecen gun fio ozetletine baktim ismi cicikca merak ettim, cocugun yan pas geri pasi yok aldigi her topu ara pasi atiyor direkt hucumu dusunuyor (bizim btc uclusunun en korktugu pas versiyonu ve hucum aksiyonu), lemina gibide vucudunu iyi kullaniyor boyunun dezavantajini calimla gideriyor 10 noymus gibi adam geciyor
yaratmak Allaha mahsus

Hocam, bu kulübe at da girse eşek de girse bu saatten sonra destek olmak zorundayız. Aşırı sıkıntılı bir sezon geçirdik. Orta saha beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. Şu ana kadar konuşulan isimler de gayet iyi ve mantıklı isimler. Destek olmak yerine köstek olmaktan vazgeçelim.

Yauv benim desteklememle ne alakasi var

33 yasinda tek meziyeti atletizm olan adama benden pas

Hazir para varken NET yatirimli ve kreatif emre utkucandan uzak adamlari getirelim

- Mohammed, Sacha boey NET olarak ayrilmak istiyor.

- Okan hoca, Gomis ve Diagneyi sicak bakmiyor.

- Vedat muric olabilir buyuk ihtimal

- Gueye, PSG den ayrilmak istiyor. Gueye ve menajeriyle yarin gorusme var.

- Okan Hoca orta sahaya 3 tane NET adam istiyor

- Denayer olabilir

- Mert Muldur/ Kaan Ayhan Galatasarayin net ilgisi var, ama resmi teklif henuz yok. Mert Muldur bir tik daha onde, TS, Kaan Ayhani istiyor.

10fleurquin/jalminha

Scarpa'nın şu videosunu buldum. Oyun içinde çok beğenmedim ama Bakasetas gibi tek şutta maç alabilen, duran topları etkili bir topçu. 6-8'in kreatifliğini ona göre ayarlarsan girilebilir buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt