Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Yasak kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde olmasını isterdim. Cenabet oldugumuz için iş Bi şekil İsmail çipe'ye kadar gidiyor.İstanbulspor'a gidicek
Emre'den Bi halt olmaz. Özgüven sıfır eli ayağına dolaşıyor.
Muhabirler umarım yüzeysel değil daha dolgun sorular sorarlar
başkanla kendisi ve cenk ergün sportif AŞ'nin üçlüsü yav yüzeysel geçemez ama renk vermeyebilir tabi orası ayrı- Tesisleşme ve altyapı düznelemsi konusnda daha çok güveniyorum ama kendisine tabiErden Timur transfer işlerine ben bakmıyorum diyecektir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocaaammm
Yanlış hatırlıyor olabilirim belkide elmander de hallandi önermişti. Önerileri görmezden gelmemek lazım. İyice araştırmak lazım.Melo arkadaşlarına kıyakçılık yapıyor. Oyuna gelmemek lazım.
Eski topçulardan topçu önerisi kesinlikle alınmamalı artık. Hagi&Popescu ikilisinin önerdiği Rumenler çok canımızı yaktı.
Y
Yanlış hatırlıyor olabilirim belkide elmander de hallandi önermişti. Önerileri görmezden gelmemek lazım. İyice araştırmak lazım.
Aynen birde duygusallık yapıyorsam da Melo bize kazık atacak karakterde değil.Karakterli oyuncular kendileri gibi karakterli futbolcuları önerir diye düşünüyorum ben
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen. Futbolculara pek güvenmemek lazım.Sneijder de De Jong kazığı atmış idi.
selamlar adaşım.haluk yürekli boşturHaluk yurekli’ye bak bee
Baskin yayini yapip okan’i acikliyor
2 saat sonra kap geliyor !
Büyük adam !!
Selamlar Kebeş.selamlar renkdaşlarım.
Meric Müldür mü