- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Hoş geldin sn. kebeşselamlar adaşım.haluk yürekli boştur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoş geldin sn. kebeşselamlar adaşım.haluk yürekli boştur
Evet.Karşı çıkanlar kalitelerine değil maliyetlerine karşı çıkıyor. 32 yaşındaki adama 7 milyon bandında bonservis nedir.
Al-Hilal miyiz biz?
hocam soyismini anlamı ne acaba.
.........Zuahahahaha varya siz cok cakalsiniz
Futbol namina 0 cevap
Karsi tez hep taylan berkan
Gueye gibi topcular atletizmleri ile var olurlar
Atletizm dusunce cope donusurler
Real niye basarili
Psg niye basarisiz
Niye biliyormusunuz
Cunki realde full yaratici ortasahalar varken
Psgde neymar ve mbappeyi atletizm ile tasisin diye oynatilan atletik ortasahalar var
Bize atletik ortasaha degil 10 no tipi yaratici ortasahalar gerekli
Ozellikle turk liginde colde vaha
Hazir parada varken 33 yasinda ki atletizmi ile var olan biri degil daha yaratici bi ortasaha gerekli
Populizminizi seveyim yani
Gram futbolla alakaniz yok sizin
hocam soyismini anlamı ne acaba.
Fikrim yokBonservisi nedir
Bt Tsnnin fenomenide sen olmaya karar verdin sanirim yeter be kardesim omrumuzu yedin o kotu bu kotu su kotu.Biz çok yanlış transferler veya uzatmalar yaptık .bunu tekrarlamamakta transfer gibi görürüm.alpaslan aytaç semih kaya oğulcan arda ve ömer bayramla uzatmak v.s taraftar olarak bazı transferlerde inanılmaz baskın olabilirken bu tür transferlerde baskın çıkamıyoruz malesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bt Tsnnin fenomenide sen olmaya karar verdin sanirim yeter be kardesim omrumuzu yedin o kotu bu kotu su kotu.
Eski yonetim gitti yeni yonetim geldi eskisi yonetim varmis gibi davranmak niyeo kötü bu kötü değilse bu halimiz nedir? Niye tüm gsliler Twitterlarda forumlarda kahır kusuyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
denayer
kaan
müldür
lerma
torreira
isco
djenepo
balotelli
bozok