Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa yokken cenkin ağzına bakıyoruz dorusu bu heriften daha iyi bi ikna edici bulamayız öyle ccc şükrüyle falan olmaz bu işler hem kel hem sakallı hem monchiye benziyo entellektüel biraz da 5-6 tane yabancı dil biliyo aynı zamanda büyük şans YAŞA CENK ERGÜN
şükrü de gs lisesi mezunu yav. boş bir herif değildi.
cengo ile aynı tornadan çıkma

1656025817417.webp
:asd:

şükrü de gs lisesi mezunu yav. boş bir herif değildi.
cengo ile aynı tornadan çıkma
motz farz etki sen Motzinho adında 70 milyon piyasa değerinde çift ayaklı über yetenekli 26 yaşında sözleşmesi bitmiş dünya klasında bir 10 numarasın

Aynı seviyede 2 takım seni istiyo diyelim aynı şartları sunuyolar sana 2 tane sd var karşında biri ccc şükrü biri cenk hangisini seçersin?

şükrü diyosan kafana zımbalim

motz farz etki sen Motzinho adında 70 milyon piyasa değerinde çift ayaklı über yetenekli 26 yaşında sözleşmesi bitmiş dünya klasında bir 10 numarasın

Aynı seviyede 2 takım seni istiyo diyelim aynı şartları sunuyolar sana 2 tane sd var karşında biri ccc şükrü biri cenk hangisini seçersin?

şükrü diyosan kafana zımbalim
paraya bakarım

su son space linkiniz arakda açıktı uyuyakalacaktım - tam kapatıyordum enterasn bir şey dediler

"Transfer her zaman kombine genel satışına yakın açıklanır" yorumu geldi hafif gülerek. ilginç geldi

dikkat etmedim reis affet :asd:
bilmem ki üstat bana farklı gelmiyorlar. insan nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor. bence topçu böyle şeylere bakmaz
ama belki de bakıyorlardır kim bilir
abdürrahim ilen dalga geçen alan pato gibi topçular vardı hatırlatırım bu kim yav diyip alay ettiler herifle

falcaonun bi kanı ısındı snejderlerin geldiği zamanlar allahtan floryayla ilgileniyodu bi tek

15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.

Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren beş yıl geçtikten sonra ve Türkiye Genç Milli Takımlarının herhangi bir yaş kategorisinin en az bir resmi müsabakasında oynamış olmaları koşulu ile bu kapsamda listeye yazılabilirler.

Söyle gelsem orda mısın
Değiştin bir yabancı mısın
Beni yine sarar mısın
Gölge çiçekleri gibi açar mısın
1656026356646.png

Dalgaları rüzgarlar öperken
O seher yelleri esmeden
İlk martılardan da önce ben
Uçsam orda mısın koşsam orda mısın

1656026426228.png

Günü yok, dünü yok, yeri yok
Nasıl da zor ona sevda hevesi
Düşü yok, sesi yok, izi yok
Nasılsa açamaz, gölge çiçeği
1656026554173.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt