Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.

Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren beş yıl geçtikten sonra ve Türkiye Genç Milli Takımlarının herhangi bir yaş kategorisinin en az bir resmi müsabakasında oynamış olmaları koşulu ile bu kapsamda listeye yazılabilirler.

Y gibi kural afedersin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu seneki fmdeki wonderkidlerden biri gerçekte nasıldır bilmiyorum ama saçma gelebilir size belki fakat bence fmnin scoutları bizimkilerden daha iyi
ben bu tezi Championship Manager 2000-2001 den beri söylüyorum kendi çevremdeki muhabbette

nasıl bir yazılımsa ordaki gelşien adamların %70 ini görüyordum sağda solda liglerde

952a2def71442e501bea8e24cff01b9c.jpg
yapmayın beyler rakip taraftarlar nöbete girip görse dalga konusu oluruz , biri Ronaldo ile oynuyor , diğeri o ligin küme takımında 18e giremeyen Halil ile

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu isimler icinde beni en cok heyecanlandiran ilk ikinin imkansiz oldugunu bilsemde

1 talisca (sadece performans odakli birinci sirada degil rakipleri infiale sokacagi icinde ilk siraya yazdim)
2 ndombele
3 torreira
4 trezege

3 yerli çöp kutusunu boşaltma olanağı da sağlıyor, Ömer yerine Kazım, Oğulcan yerine Mert, akbaba yerine Halil

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre A kesinlikle bir cop degil

En kotu sezonunda bile istatistigini yapar
Ilk 11 olmasada mutbis bir rotasyon oyuncusu
Misal denizli macinda emre a olsa o 45 pozisyondan en a 2 3 tanesini direkt indirekt golle sonuclandirirdi
Emre gibi bitiriciler kolay bulunmuyor

Kotu zamanda yanlis hocanin altinda geldi bize

rahmetli huysuz virjin 90larda programına konuk ettiği bayanlar içerisinde hulya avsar ve billur kalkavanın kendisini tahrik ettiğini söylemiş sanırım.yani hulya avsar ve billur kalkavanda o zamanlar harbiden neymiş yav:oops: insan tahrik olur tabi

rahmetli huysuz virjin 90larda programına konuk ettiği bayanlar içerisinde hulya avsar ve billur kalkavanın kendisini tahrik ettiğini söylemiş sanırım.yani hulya avsar ve billur kalkavanda o zamanlar harbiden neymiş yav:oops: insan tahrik olur tabi
billur kalkavanın savaş aya verdiği röportajı okumanı öneririm.Billur kalkavan ile ilgili aydınlatıcı bi çok bilgi var o röportajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt