- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.102
- 5.488
waw
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren beş yıl geçtikten sonra ve Türkiye Genç Milli Takımlarının herhangi bir yaş kategorisinin en az bir resmi müsabakasında oynamış olmaları koşulu ile bu kapsamda listeye yazılabilirler.
ben bu tezi Championship Manager 2000-2001 den beri söylüyorum kendi çevremdeki muhabbettebu seneki fmdeki wonderkidlerden biri gerçekte nasıldır bilmiyorum ama saçma gelebilir size belki fakat bence fmnin scoutları bizimkilerden daha iyi
yapmayın beyler rakip taraftarlar nöbete girip görse dalga konusu oluruz , biri Ronaldo ile oynuyor , diğeri o ligin küme takımında 18e giremeyen Halil ile
3 yerli çöp kutusunu boşaltma olanağı da sağlıyor, Ömer yerine Kazım, Oğulcan yerine Mert, akbaba yerine Halilbiten transferler
kazımcan, mert muldur, halil
şu 3 futbolcu bizi baya rahatlatır kaanda olursa bir çok mevkide sırıtmadan oynadığından ötürü gayet yeterli olur yerli kadromuzbiten transferler
kazımcan, mert muldur, halil
Danilo - Oyuncu profili 2022 piyasa degeri ortada.nasıl alak biz bunu abibu seneki fmdeki wonderkidlerden biri gerçekte nasıldır bilmiyorum ama saçma gelebilir size belki fakat bence fmnin scoutları bizimkilerden daha iyi
valla bana soracak olursan ismi geçen bütün orta sahalardan en imkansız olanı bu.Hem genç hem brezilyalı hemde ilk 11 topçusuymuş.Sittin sana alamayız benceDanilo - Oyuncu profili 2022 piyasa degeri ortada.nasıl alak biz bunu abi
brezilya milli takımında bi de,keşke bizim olsavalla bana soracak olursan ismi geçen bütün orta sahalardan en imkansız olanı bu.Hem genç hem brezilyalı hemde ilk 11 topçusuymuş.Sittin sana alamayız bence
3 yerli çöp kutusunu boşaltma olanağı da sağlıyor, Ömer yerine Kazım, Oğulcan yerine Mert, akbaba yerine Halil
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
billur kalkavanın savaş aya verdiği röportajı okumanı öneririm.Billur kalkavan ile ilgili aydınlatıcı bi çok bilgi var o röportajdarahmetli huysuz virjin 90larda programına konuk ettiği bayanlar içerisinde hulya avsar ve billur kalkavanın kendisini tahrik ettiğini söylemiş sanırım.yani hulya avsar ve billur kalkavanda o zamanlar harbiden neymiş yavinsan tahrik olur tabi