Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.671
- 18.194
- 2.228
keita en iyi gece kapıydıAnlaşılan bu gece de transfer yok. Gece Kapları özlendin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keita en iyi gece kapıydıAnlaşılan bu gece de transfer yok. Gece Kapları özlendin![]()
Ben o zamanlar üye değil sadece dışardan size hayran hayran bakıyordum :-)keita en iyi gece kapıydı
bende değildim açıkçası o zamanlar sadece resmi siteyi beklerdim birader gecenin köründe abi kalk keitayı almışız diye uyandırmıştı beniBen o zamanlar üye değil sadece dışardan size hayran hayran bakıyordum :-)
Haldun Üstünelbende değildim açıkçası o zamanlar sadece resmi siteyi beklerdim birader gecenin köründe abi kalk keitayı almışız diye uyandırmıştı beni
Ulan usta döner Ahmetonu salladım knk
Postlarına gülüyomonu salladım knk
Elanokeita en iyi gece kapıydı
Gunaydin liboscugumPostlarına gülüyom
Yusuf yazicu taliscaTransferde hareketlilik güzel ama hiç ofansif ve skorer oyuncular ile ilgilenmiyoruz sanki. Geçen yıl bu takım hücumda ligin en kötülerinden biriydi çok sıkıcı bir takımdık. Yunusa güvenip sezona girmeyiz umarım bu takıma fegh ve babelin yetine iki yaratıcı skorer oyuncu lazım.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günaydın AhmedGunaydin liboscugum
MusleraSelamlar dostlar. Son gelişmeleri alabilir miyim?
Selamlar reis.Kazımcan'ı aldık Eyüpspor'un sahibi almış limit için diyolar.Mert-Kaan-Sanson-Vedat Muriqi için teklif yapmışız.Mert ile az bi pazarlık kalmış.Umut için de görüşmeler olacakmış..Selamlar dostlar. Son gelişmeleri alabilir miyim?
@Ahmet Usta mıhlanınca transfer haberleri arka arkaya geldi, cezası bitip dönünce hepsi yattı. Bu tespitimi yönetime bildirmeni rica ediyorum.Muslera
Mert Müldür Nelsson Marcao Pva
Ndombele Torreira
Scarpa
Kerem X Yunus
Anlık
Sanson muriq yemdir yavSelamlar reis.Kazımcan'ı aldık Eyüpspor'un sahibi almış limit için diyolar.Mert-Kaan-Sanson-Vedat Muriqi için teklif yapmışız.Mert ile az bi pazarlık kalmış.Umut için de görüşmeler olacakmış..