- 20 Mayıs 2011
- 23.338
- 10.307
- 1.873
Maliyetleri aynı olsa Sörloth mu istersiniz Vedat mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sörloth tabiki.Maliyetleri aynı olsa Sörloth mu istersiniz Vedat mı?
cenk'in listesi dışında hoca 2 isim isteyecekmiş galiba. rodopların yayınında öyle duydum.Her hocanin bi tane taraftar kanseri takintisi vardir
Istermi ister
Basakda en has adamiydi
Tartışmasız shorlothMaliyetleri aynı olsa Sörloth mu istersiniz Vedat mı?
1 euro = 18,27 tl
İsteyebilir dedi reis rodopun yorumuydu o.cenk'in listesi dışında hoca 2 isim isteyecekmiş galiba. rodopların yayınında öyle duydum.
1 tanesi Berkay Özcan olabilircenk'in listesi dışında hoca 2 isim isteyecekmiş galiba. rodopların yayınında öyle duydum.
ts arkası siyasiBu euro bize mi böyle sadece? fb, bjk? Trabzonda hamsik, gervinho, djaniny, Cornelius, eren elmalı oynuyor...
Bankalar birliği borcu da bi bize herhalde...Yok onun ödemesi, yok bunun tazminatı, her yönetim enkaz devralıyor muhabbetleri falan, taraftar olarak bıktık usandık bunları düşünmekten kardeşim.
Genel bi gs parasız algısı var erden bey ve özbek başkan yıkacak bunu inşUlan ben de bunu diyorum yeter lan yeter, bıktık bu fakir edebiyatından. Türkiyenin en zengin kulübüyüz, en az borç bizde, en fazla mal mülk bizde, ONA GÖRE TRANSFERLER YAPACAKSINIZ.
cenk'in listesi dışında hoca 2 isim isteyecekmiş galiba. rodopların yayınında öyle duydum.