Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetleri aynı olsa Sörloth mu istersiniz Vedat mı?

1 euro = 18,27 tl

Bu euro bize mi böyle sadece? fb, bjk? Trabzonda hamsik, gervinho, djaniny, Cornelius, eren elmalı oynuyor...

Bankalar birliği borcu da bi bize herhalde...Yok onun ödemesi, yok bunun tazminatı, her yönetim enkaz devralıyor muhabbetleri falan, taraftar olarak bıktık usandık bunları düşünmekten kardeşim.

giphy.gif

Bu euro bize mi böyle sadece? fb, bjk? Trabzonda hamsik, gervinho, djaniny, Cornelius, eren elmalı oynuyor...

Bankalar birliği borcu da bi bize herhalde...Yok onun ödemesi, yok bunun tazminatı, her yönetim enkaz devralıyor muhabbetleri falan, taraftar olarak bıktık usandık bunları düşünmekten kardeşim.
ts arkası siyasi
fb nin koç var
bjk sadece uçurumdan aşağı gidiyor son sürat. avro herkese aynı ve senin bütün gelirin tl

@Suat Kara birde birseye deginmem gerekiyor

Iyi bi jenerasyonlari olabilir no problem

Sporda en zor olay sureklilikdir

Ozellikle farkli yasam kriterlerinde surekliligi saglamak saglikli bir spor kulturune dayalidir

Onun icin o tip ulkelerden 1 2 senelik istisnalar cikabilir ama asla para yatirip alinacak topculari yoktur

O tip ulkelerin en az 30 senesi var daha

Diyorum ya turkiyede bile bir spor kulturu son 20 30 yilda olustu ki olusurken yavas yavas amator sporlarda voleybol basketbol gibi kupalar kazanmaya basladik

Kisa bir cevap verdim pisman oldum sen oyle uzun yazinca bende aciklayayim dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt