- 1 Ağustos 2014
- 63.854
- 75.058
- 4.338
@Doruk Ata TANRIVERDİ @Danyal ArtemisSelamlar, tanışma alanına yazmaya yetkim gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Doruk Ata TANRIVERDİ @Danyal ArtemisSelamlar, tanışma alanına yazmaya yetkim gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı ?
@Emre Ersoyiyi nöbetler
![]()
Samet denilen adam bu fikrin tam tersini dusunuyor cunkuHer neyse artık konu bu değil sende bana haydar de uyarmam seni bu konuda
GscimbomMobile
Hea?bu mu ters halim?tipi zorlamayalım,mustafa sandal gibi akışına bırakalım bro
gs gs deSon gelişmeleri söyleyebilecek bir hayırsever var mı
Yeni açtım bugün daha
Galatasaray konyaspordan abdülkerim bardakçıyı kadrosun kattı. tüm kadro 46 oldu tüm profesyonellerSon gelişmeleri söyleyebilecek bir hayırsever var mı
Yeni açtım bugün daha

bence abdülkerimi ilk 11 icin aldik
Ayrılığın İki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Marcao mental olarak düştüğünde hiç çekilmeyen bir profil maalesef. Bunu geçmişte gördük.
yani uzatmayalım
Parayı veren düdüğü çalar misali.Transferi Erden Timur bitirmiş deniyor. Bunun akabinde yurtdışına gittiği de söyleniyor transfer için. O zaman Cenk Ergün’ün bitirme aşamasına getirip sonrasını da Erdem Timur getiriyor demektir.
Son gelişmeleri söyleyebilecek bir hayırsever var mı
Yeni açtım bugün daha