Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi nöbetler

24843.jpg
@Emre Ersoy

Son gelişmeleri söyleyebilecek bir hayırsever var mı
Yeni açtım bugün daha

Transferi Erden Timur bitirmiş deniyor. Bunun akabinde yurtdışına gittiği de söyleniyor transfer için. O zaman Cenk Ergün’ün bitirme aşamasına getirip sonrasını da Erdem Timur getiriyor demektir.

bence abdülkerimi ilk 11 icin aldik

Valla olabilir - Denayer deniyorda son 6 ayda oynamadı + sakatlık muhabbeti dönüyorken 4 seneye 10 MEU bağlamaya sıcak bakılmayabilir - ki bu sene sadece ligdeyiz.

Ayrılığın İki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Marcao mental olarak düştüğünde hiç çekilmeyen bir profil maalesef. Bunu geçmişte gördük.

Kesinlikle karşı değilim ayrılmasına hatta katılıyorum - saç uzamaya başladığında tipte anlıyorsunki mental olarak düşük. orda katılıyorum %100. Bugün olmayıversin sadece acele kararla(bugünden kastım acele etmeye gerek yok) , max getiriyi çıkarmaya çalışalım her kim istiyorsa. (Bilinç altımda fenerin Kim Min'i 20+ ya satma ihtimali yer ettiği için altında bir rakam olsun istemiyorum)

ama şuda gerçek işte milli takım yok , galiba EPL için çalışma izni mi pasaport mu neyse o regülasyon ona uygun olmuyor - öyle olsa astronomik meblağya satardık - o nedenle satış payı falan koparmak baya önemli

Transferi Erden Timur bitirmiş deniyor. Bunun akabinde yurtdışına gittiği de söyleniyor transfer için. O zaman Cenk Ergün’ün bitirme aşamasına getirip sonrasını da Erdem Timur getiriyor demektir.
Parayı veren düdüğü çalar misali.

Parayla noktayı koyuyor Aslan ERDEN TİMUR !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt