Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.569
- 73.111
- 5.188
Nevzat: gueye menajer önerisi, ilgşlenilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Losemine rahatsızlıgı var çocuğunun
Uygundur gelsinFernandoya 1 milyon maaş vermişiz ek olarak ana hedef değilmiş. via nevzat.
bizim muhabirlerin niye orası burası ayrı oynuyor

Yönetim GS adasına çıkarmak yaptı, kulübe üye isen bedavaya çay,çorba, sohbet, muhabbet olacakmış... Basketbol takımına FB 'den sağlam bir pivot geliyor (Floyd).Sezon açılışı bir hafta erkene çekilmiş (27 Haziran 'a).Özetle geri sayım başladı.Torrent'in yollanması ve Okan'ın İstanbul'a inişi dışında bir haber var mı bugün, gündemi takip edemedim.
Iyi bir oyuncu onerilince eli ayagi titremistir bizimkilerin. Sakin iyi topcu almayinNevzat: gueye menajer önerisi, ilgşlenilmiyor
Yok o iş öyle olmuyor. Mesela Riva ve Florya'nın 20 dönümünün tapusu bizim yani zamanında para ile alınmış. Mesela 40 dönümünü devlet bize tahsis etmiş şimdi orayı para ile satın alıp projeyi yapacağız. Yani sadece irtifa hakkın olan yere direk değerlendiremiyorsun ilk önce oranın tapusunu alman gerekiyor.Espirisine söyledim, zaten yasal olarak spor tesisi için kamu arazi tahsis edebilir kulüplere.Sonra o arazileri imara açtın mı al sana kaynak Riva ve Florya'da olduğu gibi.
Mantıklı soru kanka. Berkan için bi ara sasulo ilgileniyo haberleri çıkmıştı ama sallamadır büyğk ihtBiri Berkan & Mert müldür ve kaan ayhan takası olur mu diye soru sordu yav![]()
Allah kardeşimize tez zamanda şifa versin inşallah
necati kimNeco:Meloyu düşünün, 6 için o tarz bi isim gözünüzde canlandırın
Yav şu kadar transfer olacak diyorsan isim vereceksin kardeş
Bunlar illa hakaret mi istiyor acaba
Bilgi alamıyorsan bırak bu mesleği
Helalinden git paranı başka yerden kazan
Yönetimlerin kuklası olmayın artık. Yeter.
Kolpadır o yav berkanın öyle bir teklif alacağını sanmıyorum ben.Mantıklı soru kanka. Berkan için bi ara sasulo ilgileniyo haberleri çıkmıştı ama sallamadır büyğk iht
6 ya düşünülürse yanlış bi isim yav yaşıda 33 e geldi benimtek isteğim bakayokoIyi bir oyuncu onerilince eli ayagi titremistir bizimkilerin. Sakin iyi topcu almayin