Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da olmamak karar tercihi açısından çok aşağılara atıyordur bizi. Toreira falan diyorlar. Ne işi var adamın burada mesela.

Al Nassr'a giden Talisca motivasyonu gibi dusunebiliriz. Ya diger genc/erken yasta MLS/Cin/Arap diyarlarina gidenler.. Ki bence bu resme bakinca hala daha cazip bir takimiz.

Konya maci bi bize karsi izledim sanirim

Eger konya onde oynayan bir takimsa bize katki saglar
Defansif bir takimsa rahmetli ahmet vol 2 olur
İçerideki macsa Muhammedin golüyle kazandığımız stadtaydim. Nası rezil nası berbat maçtı öyle bitmedi yemin ederim. Bin km yolu konyayı izlemek için gitmek üzdü.

GscimbomMobile

milli şairimizi analım
images%20(13).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niyeyse Abdülkerim bayağı başarılı olacakmış gibi hissediyorum ya. Normalde yerli transferlerine olumlu bakmam ama Abdül yatmaya değil de kariyerini biraz daha geliştirmek için geliyor sanki.

Bu transferde de bizi ön plana çıkaran etken ilk 11 garantisi vermemiz falan mı oldu acaba, Marcao'da gidici gibi zaten.
Gerçi Denayer iddiaları vardı belki onu da alırız aralarında forma rekabetine girer savunma oyuncuları.

Simdiye kadar bizimle adi gecenler
1 haftada ne isim dolandi beeee
Cogunun kolpa oldugu burdan belli

6 no icin

1 torreira
2 danilo
3 onana
4 fernando
5 carvalho
6 florentino

8 no icin

1 ndombele
2 gueye
3 joao
4 vidal
5 sanson
6 ilkay

10 no icin

1 talisca
2 scarpa
3 isco
4 james

Niyeyse Abdülkerim bayağı başarılı olacakmış gibi hissediyorum ya. Normalde yerli transferlerine olumlu bakmam ama Abdül yatmaya değil de kariyerini biraz daha geliştirmek için geliyor sanki.

Bu transferde de bizi ön plana çıkaran etken ilk 11 garantisi vermemiz falan mı oldu acaba, Marcao'da gidici gibi zaten.
Gerçi Denayer iddiaları vardı belki onu da alırız aralarında forma rekabetine girer savunma oyuncuları.
saç stilini acilen degistirmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt