- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Vasat bardakciyla anlasmak uzereydik sonrasi yok rtsnerde kalmıştın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat bardakciyla anlasmak uzereydik sonrasi yok rtsnerde kalmıştın?
1,66 orta sahada tokat manyagi olur bizim lige uygun degil motzAcilen Torreira gelmeli abi
bu adamı istermısınız
Avrupa'da olmamak karar tercihi açısından çok aşağılara atıyordur bizi. Toreira falan diyorlar. Ne işi var adamın burada mesela.
Serie a dan geliyor hocam. Emin misin?1,66 orta sahada tokat manyagi olur bizim lige uygun degil motz
İçerideki macsa Muhammedin golüyle kazandığımız stadtaydim. Nası rezil nası berbat maçtı öyle bitmedi yemin ederim. Bin km yolu konyayı izlemek için gitmek üzdü.Konya maci bi bize karsi izledim sanirim
Eger konya onde oynayan bir takimsa bize katki saglar
Defansif bir takimsa rahmetli ahmet vol 2 olur
Yatarak para havadan para almak istedi galibadiawara neden gelmek istemedi halen anlayamadım, roma'nin yedek kulübesi daha cazip geldi herhalde 1dk bile süre bulamadi

1,66 orta sahada tokat manyagi olur bizim lige uygun degil motz
yeni isim yok. daha once cıkmıs bazı isimlerde olumlu bazılarında olumsuz dalgalanmalar oldu.Vasat bardakciyla anlasmak uzereydik sonrasi yok rts
bu adamı istermısınız
Simdiye kadar bizimle adi gecenler
1 haftada ne isim dolandi beeee
Cogunun kolpa oldugu burdan belli
6 no icin
1 torreira
2 danilo
3 onana
4 fernando
5 carvalho
6 florentino
8 no icin
1 ndombele
2 gueye
3 joao
4 vidal
5 sanson
6 ilkay
10 no icin
1 talisca
2 scarpa
3 isco
4 james
Bana kalsa casemiro@Musap Aydinli El at da şu Torreira'yı getirelim be![]()
saç stilini acilen degistirmeliNiyeyse Abdülkerim bayağı başarılı olacakmış gibi hissediyorum ya. Normalde yerli transferlerine olumlu bakmam ama Abdül yatmaya değil de kariyerini biraz daha geliştirmek için geliyor sanki.
Bu transferde de bizi ön plana çıkaran etken ilk 11 garantisi vermemiz falan mı oldu acaba, Marcao'da gidici gibi zaten.
Gerçi Denayer iddiaları vardı belki onu da alırız aralarında forma rekabetine girer savunma oyuncuları.